New Releases: Camila Cabello brengt derde single van nieuwe album uit

- Releases

 Niall Horan Roxeanne Hazes Travis Scott Camila Cabello
Camila Cabello 2019

Vrijdag is dé dag van nieuwe muziek. Daarom check je hier de nieuwste en meest opvallende tracks zodat je niets kunt missen! 

CRY FOR ME- Camila Cabello
Camila Cabello brengt deze week haar derde single uit die op haar nieuwe album Romance komt te staan. Begin vorige maand bracht ze al Liar en Shameless uit die ook op de plaat te beluisteren zullen zijn. Camila Cabello die eerst in de groep Fifth Harmony zat is inmiddels een gevestigde solo-artiest. Eerder dit jaar bracht ze ook twee samenwerkingen uit, één met Shawn Mendes die wekenlang op nummer 1 stond en ook staat de zangeres op het nieuwste album van Ed Sheeran

HIGHEST IN THE ROOM- Travis Scott
Halverwege deze week werd duidelijk dat Travis Scott en Kylie Jenner niet langer samen zijn. Ondanks de relatiebreuk brengt de rapper deze week wel zijn nieuwe single Highest In The Room uit. Ook is hij van plan meer muziek uit te gaan brengen en deze single is daar het begin van, zo vertelde hij tegen Apple Music's Beats 1.

WAT IS DAN LIEFDE- Roxeanne Hazes
Ook van Nederlandse bodem zijn er deze week nieuwe singles uitgekomen. Roxeanne Hazes bracht nog geen twee maanden geleden nog een single uit: Mama Was Een Klootzak. Nu komt de zangeres met Wat Is Dan Liefde, de titelsong van de gelijknamige film die op 15 oktober in de bioscoop draait. 

NICE TO MEET YA- Niall Horan
Niall Horen kan je kennen van de boyband One Direction, maar inmiddels heeft de zanger als solo-artiest al meerdere dikke Top 40-hits gescoord. Dit jaar was het even stil rondom Niall Horan, maar hij is terug met zijn nieuwste single Nice To Meet Ya. Denk jij dat deze tracks de Top 40 gaat bestormen? Check het elke vrijdag vanaf 14:00 op Qmusic of Top40.nl!

(Foto: BSR Agency)