New Releases: Lady Gaga en Justin Timberlake zijn terug

- Releases

 Lady Gaga Sza Lil Kleine Justin Timberlake Mabel Martin Garrix
Lady Gaga

Het is weer vrijdag en dat betekent dat we weer talloze nieuwe releases voorgeschoteld krijgen. Opnieuw komt een groot deel van die nieuwe stapel al binnen in de Tipparade. Zoals iedere week zetten we de belangrijkste en lekkerste nieuwe tracks voor je op een rij.

STUPID LOVE - Lady Gaga
Na de stemmige hits uit A Star Is Born (Shallow en Always Remember Us This Way) gaat 'Mother Monster' weer terug naar de sound die haar succes bracht: stampende pop. Het levert een track op die meteen in je hoofd blijft rondspoken. Het is dan ook geproduceerd door BloodPop en hitkoning Max Martin, die ook verantwoordelijk is voor de huidige nummer 1 in de Top 40, Blinding Lights van The Weeknd. Tegelijkertijd met de track is ook de videoclip van Stupid Love uitgebracht. Leuk detail: die is volledig gefilmd met een iPhone.

THE OTHER SIDE (FROM TROLLS WORLD TOUR) - SZA & Justin Timberlake
Justin Timberlake en trollen: het is een sterke combinatie. En dan hebben we het niet over Justin's vrouw Jessica Biel. Met Can't Stop The Feeling! scoorde de zanger in 2016 een dikke nummer 1-hit en dat was dan ook de soundtrack voor de eerste Trolls-film. Voor de tweede film, die dit jaar uit zal komen, produceerde Justin opnieuw heel wat tracks en uiteraard zingt hij ook zelf een moppie mee. Hij schakelde voor The Other Side wel SZA in, waar Justin naar eigen zeggen al tijden fan van is.

BEAT ME (OFFICIAL SONG DUTCH GRAND PRIX) - Davina Michelle
Dat Davina Michelle lekker gaat, is een understatement van jewelste. De zangeres scoort hit na hit en is binnenkort ook nog eens te zien als jurylid in de nieuwe SBS6-talentenjacht We Want More. Davina werkt momenteel aan haar nieuwe, Engelstalige album en daarop zal waarschijnlijk ook Beat Me staan. Het is de soundtrack van de Formule 1-wedstrijd, die dit jaar op Zandvoort zal worden verreden. 

DROWN - Martin Garrix feat. Clinton Kane
Martin Garrix blijft maar hits uitpoepen en ook deze keer lijkt hij weer een track gedropt te hebben, die zomaar eens naar de Top 40 door kan stoten. Drown maakte hij met Clinton Kane. Die werd voornamelijk bekend dankzij zijn filmpjes waarin hij covers zingt van onder andere The Chainsmokers. Clinton werd geboren in Noorwegen, maar groeide op in Australië. Martin Garrix was onder de indruk van zijn stem en benaderde hem voor Drown. De rest is geschiedenis, zoals dat zo mooi heet.

NIGHTS LIKE THIS - Loud Luxury x CID
Loud Luxury. Die naam zegt je misschien niet meer zo heel veel, maar als je Body hoort dan weet je precies over wie we het hebben. De Canadezen Andrew Fedyk en Joe Depace timmeren hard aan de weg en dat is ook te horen aan Nights Like This. Een track die je na een paar keer horen meteen meezingt. Het is een samenwerking met de Amerikaanse dj en producer Carlos Cid, die al een Grammy op zijn naam heeft staan. Hij kreeg die voor de remix van Summertime Sadness van Lana Del Rey, die hij maakte met Cedric Gervais.

JOANNE - Lil Kleine
In het najaar van 2018 stond Lil Kleine voor het laatst in de Top 40. Met Verleden Tijd (met Frenna) kwam hij op nummer 1 terecht, maar daarna was hij weinig succesvol. Zijn tracks kwamen niet verder dan de Tipparade en ook zijn album werd een aantal keer uitgesteld. Met Joanne lijkt de rapper zijn hitgevoelige kant weer te hebben gevonden, want het is een track die radiovriendelijker is dan zijn vorige nummers. Niet verwonderlijk, want hitproducer Jack $hirak zat weer eens achter de knoppen.

BOYFRIEND - Mabel
Mabel heeft een boodschap met haar track Boyfriend: ze wil laten weten dat jij jezelf nooit moet veranderen, omdat iemand anders dat wil. Mocht het nummer je bekend voorkomen: dat kan kloppen! Het bevat een sample uit de 90's-hit Remember Me van Blue Boy.

Check meer nieuwe releases in onze Spotify-playlist of in onze lijst met nieuwe releases!

Foto: YouTube

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!