Fresh: Sam Smith doet 't met Normani

- Releases

 Calvin Harris Rag'n'Bone Man Sam Smith Normani BoefOzuna Bizzey Jonna Fraser Kraantje Pappie RondéPaul sinha
Fresh: Sam Smith doet 't met Normani

Zoals elke week check je hier de heetste en lekkerste releases die op New Music Friday zijn verschenen. Deze week verschenen er nieuwe tracks van onder anderen Calvin Harris, Sam Smith, Boef en Rondé.

DANCING WITH A STRANGER – Sam Smith with Normani

Sam Smith bracht onlangs nog Fire On Fire uit, de soundtrack van Watership Down. Hoewel die track goed werd ontvangen, is het nu tijd voor een nummer dat wat geschikter is voor de hitlijsten. Dancing With A Stranger is een samenwerking met Normani Hamilton, die je kent van Fifth Harmony en van de hit Love Lies, met Khalid.

GIANT – Calvin Harris & Rag’n’Bone Man

Als Calvin Harris een track uitbrengt, dan weet je bijna al dat je met een hit te maken hebt. Dat is toch iets wat de Schotse ster-dj zelf heeft afgedwongen, met klappers als Blame, One Kiss en Promises. Voor Giant strikte hij Rag’n’Bone Man, die je natuurlijk kent van zijn hits Human en Skin.

MIJN GIRL – Paul Sinha

Vorige week schreven we nog dat je Paul Sinha dit jaar in de gaten moet gaan houden. Een week later staat zijn eerste track van 2019 voor je klaar. Mijn Girl is de soundtrack van de film Brugklas: De tijd van mijn leven, die vanaf 7 februari in de bioscoop te zien is. De film is gebaseerd op de scripted-reality serie van NPO Zapp.

TIMEBOMB – Walk The Moon

Wedden dat jij in 2014 ook hard en vals meezong met Shut Up And Dance van Walk The Moon? De Amerikaanse band bereikte er in dat jaar nummer 22 mee in de Lijst der Lijsten. Het is tot dusver de enige hit in de Top 40 en dus wordt het tijd voor een knaller van een track. Timebomb blijft snel in je hoofd hangen.

DRUP – Bizzey, Jonna Fraser, Kraantje Pappie & Ramiks

Culo zit nog in ons hoofd, maar Bizzey stoomt door. Op Drup werkt hij net als op Ja! samen met Kraantje Pappie en Ramiks hoorde je al op Culo. Jonna Fraser ken je van zijn eigen Top 40-hits. Voor de videoclip dook het viertal in de jaren ’70 en dat levert een komisch geheel op.

HELLO MY LOVE – Westlife

Hello My Love is de comebacksingle van Westlife en daarvoor schakelde de boyband niemand minder dan Ed Sheeran in. Hij pende Hello My Love neer en werd daarbij bijgestaan door Steve Mac, die al heel wat enorme hits de wereld in slingerde. Denk bijvoorbeeld aan Happier van Marshmello en Bastille, What About Us van P!nk, Your Song van Rita Ora en Rockabye van Clean Bandit, Sean Paul en Anne-Marie. Hello My Love klinkt daarom ook als helemaal van nu.

SCHILDERIJ – Boef

Eerder deze week bracht Boef de videoclip van zijn track SVP uit en daarbij deed hij zijn fans een belofte: hij zou drie tracks aan zijn EP 93 toevoegen, als de video 300.000 views zou halen. Dat gebeurde ook en wel in sneltreinvaart. Belofte maakt schuld, dus heeft Boef inmiddels de nummers Moeilijke Som, Schilderij en Hete Tijden uitgebracht. En die staan nu inderdaad ook op de EP.

BE MINE – Rondé

2018 was een mooi jaar voor Rondé. De band trad op in het voorprogramma van Anouk, tijdens Live At The Beach en de groep bracht de eerste track van hun album Flourish uit, dat in maart zal verschijnen. Calling was veel op de radio te horen, maar leverde geen Top 40-hit op. Be Mine laat je heerlijk zweven op de bijna hypnotiserende stem van zangeres Rikki Borgelt.

BAILA BAILA BAILA – Ozuna

Mocht je een wintertip hebben, dan kunnen we je maar één tip geven: luister even naar Baila Baila Baila van de Puerto Ricaanse Ozuna en je bent even in tropische sferen. De afgelopen maanden scoorde hij een top 10-hit met Taki Taki (met DJ Snake, Selena Gomez en Cardi B) en nu probeert hij op eigen kracht de wereldwijde hitlijsten te veroveren.

Wil je meer nieuwe releases checken? Beluister dan onze playlist op Spotify!

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!