Fresh: Robbie Williams terug met nieuwe track

- Releases

 Bizzey Robbie Williams Post Malone
Fresh: Robbie Williams terug met nieuwe track

Ook in de laatste week van het jaar zijn er weer wat nieuwe tracks verschenen. Wij zetten de heetste en de lekkerste nieuwe oogst voor je op een rij. Deze week check je nieuwe nummers van Post Malone, Flemming, Robbie Williams en Caza.

I JUST WANT PEOPLE TO LIKE ME – Robbie Williams

Stiekem is het bijna zes jaar geleden dat Robbie Williams met Candy voor het laatst in de Top 40 stond. Afgelopen jaar was hij vooral druk als jurylid van The X Factor in de UK en dat heeft hem weer vleugels gegeven. Binnenkort staat hij met zijn eigen show in Las Vegas, maar dat belet hem niet om een track uit te brengen. I Just Want People To Like Me is even wennen, want dat klinkt niet als een typische Robbie Williams-single. Laat het nummer vooral even op je inwerken.

FIGHT FOR MY LOVE – Flemming

Maak kennis met Flemming Viguurs uit Vught. De 20-jarige zanger timmert al een aantal jaar aan de weg, maar met de single Like Home stond hij afgelopen jaar echt op eigen benen. Naast zijn solo-optredens is de sympathieke Flemming ook nog frontman van de coverband Baby Blue. Die groep stond al op verschillende festivals in Nederland. Met Fight For My Love wil de zanger, met looks om jaloers op te zijn, doorbreken. De catchy track zou weleens kunnen verrassen.

WOW – Post Malone

Post Malone kijkt al uit naar 2019. De rapper bracht een paar dagen geleden al zijn track Wow uit, waarmee hij opnieuw de hitlijsten wil bestormen. Ook is het een cadeau voor zijn fans, die hij dit jaar nog één track beloofde. De geanimeerde video is helemaal in winterse sferen, inclusief kerstmutsen en zwierende kerstbomen. Desondanks is de track ook na de kerstdagen nog prima te beluisteren. Verbaas je dus niet, wanneer Post met dit nummer in januari gaat scoren.

POSITIE – Caza feat. Bizzey

Bizzey heeft het er maar druk mee. Momenteel is hij te horen op Hij Is Van Mij en met Culo scoorde hij de afgelopen maanden weer in de Top 40. Deze keer helpt hij Caza, die je kent van zijn track Slide, waarop ook Famke Louise te horen was. Niet alleen alleen als hiphopartiest maakt hij naam, want hij schreef ook al teksten voor verschillende artiesten.

Wil je meer nieuwe releases checken? Ga dan naar onze playlist op Spotify of check hier het complete overzicht.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!