Fresh: P!nk dropt alweer een nieuwe single

- Releases

 P!nk Daddy Yankee Jonas Brothers Miss Montreal Marshmello Famke Louise Wrabel Shawn Mendes Camila Cabello
P!nk

Zoals elke week, stellen we ook nu weer de heetste en lekkerste nieuwe tracks aan je voor. Je checkt deze week nieuwe nummers van onder anderen Shawn Mendes en Camila Cabello, Sebastian Yatra en P!nk.

SENORITA – Shawn Mendes & Camila Cabello

Ook Shawn Mendes en Camila Cabello hebben de zomer in hun bol. In 2016 scoorden ze samen al een dikke Top 40-hit met I Know What You Did Last Summer en Señorita kun je qua verhaal voor die track kunnen plaatsen. Camila zingt broeierig dat ze het heerlijk vindt om ‘señorita’ te worden genoemd en een aanraking zet de twee al in vuur en vlam…

90 DAYS – P!nk feat. Wrabel

P!nk blaasde deze week iedereen omver in de Johan Cruijff Arena, maar in het kiezen van singles is ze niet makkelijk. Bracht ze laatst nog Hurts 2B Human met Khalid uit, nu heeft ze 90 Days met Wrabel uitgebracht. Verwarrend! Gelukkig is de naam Wrabel niet verwarrend. Hij kwam in 2014 tot de negende plek, door de vocalen te verzorgen op Afrojack’s Ten Feet Tall.

ALLEEN WIJ – Numidia feat. Famke Louise

Pas 18 jaar is Numidia, maar ze weet wat ze wil. In 2015 stond ze in de finale van The Voice Kids en sindsdien is het hard gegaan. Ze was te horen op Meli Meli van Ali B en Ronnie Flex en nu werkt ze samen met niemand minder dan Famke Louise. Die was meteen onder de indruk toen ze de eerste versie van Alleen Wij hoorde. Meteen wilde ze de lege verses opvullen.

RUNAWAY – Sebastian Yatra, Daddy Yankee, Jonas Brothers & Natti Natasha

Momenteel staat Sebastian Yatra al in de Top 40 met het zomerse Date La Vuelta, waarop ook Luis Fonsi en Nicky Jam te horen zijn. Maar daar doet de 24-jarige Colombiaan nu nog een schepje bovenop. Hij strikte voor Runaway Daddy Yankee, de Jonas Brothers en Natti Natasha. Die Dominicaanse zangeres ken je misschien van Sin Pijama (met Becky G).

RED LEMONADE – Miss Montreal

Eerder dit jaar checkte je Miss Montreal nog op Scared Of Love van Wulf, maar nu doet de zangeres het weer solo. De afgelopen tijd was ze vooral bezig met haar theatertour Fu-Fu-Fu-Fuck it, waarvoor ze door heel Nederland racete.

ONE THING RIGHT – Marshmello feat. Kane Brown

Country. Na Nothing Breaks Like A Heart lijken heel wat artiesten het genre te omarmen. Zo ook Marshmello. Hij werkt op One Thing Right samen met de 25-jarige Kane Brown. Hij werd bekend dankzij zijn covervideo’s van countryartiesten als Brantley Gilbert en Alan Jackson en stond met zijn track Heaven al eens in de top 20 van de Billboard Hot 100.

ME & YOU – Soulvation feat. Vinchenzo & RAik

Soulvation bestaat uit dj Ronald Molendijk (bekend van RTL Boulevard), toetsenist Jeroen Rietbergen en oud RTL-baas Erland Galjaard. Van 2002 tot en met 2006 scoorde de groep 3 Top 40-hits met Summer In The City, Reset Your Brain en I Wanna Be With You. De laatste jaren is het wat stil rondom de formatie, maar met Me & You hebben de heren goud in handen. Vinchenzo neemt de vocalen voor zijn rekening.

MIDDLE OF THE NIGHT – Geike

Geike? Is dat die zangeres die je kent van Zoutelande? Dat klopt. Geike Arnaert is in België al heel lang geen onbekende meer. Tot 2008 was ze zangeres van Hooverphonic en ze stond ook al eens met Tom Helsen op nummer 1 in de Ultratop 50 aldaar. Solo heeft Geike nog niet heel veel succes gehad, maar wie weet dat haar duet met BLØF daar nu verandering in brengt. Al zul je wel even aan Middle Of The Night moeten wennen.

Wil je meer nieuwe releases? Check onze playlist op Spotify of bekijk de releaselijst.

Foto: BSR Agency