Fresh: Kris Kross Amsterdam in het Nederlands

- Releases

 Sam Smith Bizzey Maan Kris Kross Amsterdam 5 Seconds Of Summer
Fresh: Kris Kross Amsterdam in het Nederlands

De vrijdag is de dag waarop de meeste nieuwe tracks verschijnen. Een selectie van de lekkerste releases zetten we ook deze week weer voor je op een rij.

HIJ IS VAN MIJ- kris kross amsterdam x maan x tabitha x maan
Na de ‘straight-forward’-hits Sex en Whenever gingen de mannen van Kris Kross Amsterdam al naar een andere taal door met Ally Brooke het Spaanstalige nummer Vamonos! uit te brengen. Nu blenden ze hun beats in een Nederlandstalige urban-track met een vleugje Latin. Hij Is Van Mij is beslist één van de verrassende tracks aan het einde van het jaar.

FIRE ON FIRE- sam smith
Met Writings On The Wall leverde Sam Smith al een nummer af voor een film; met zijn nieuwste single Fire On Fire heeft hij een track gemaakt voor de animatieserie Watership Down. Netflix zal de serie rond de konijnen uit de roman van Richard Adams vanaf 23 december online zetten met daarin de song van Smith. Zijn Promises stijgt deze week voor de derde keer terug naar de top 3.

FRIENDS- dido
Op 8 maart 2019 moet het nieuwe album van Dido verschijnen, Still On My Mind. Eind vorige maand kregen we met Hurricanes al een eerste track van dat album te horen en deze week met Friends de nieuwe single van de 46-jarige zangeres die in 2003 met White Flag haar grootste hit scoorde.

LIE TO ME- 5 seconds of summer feat. julia michaels
Lie To Me was al terug te vinden op het laatste album van 5 Seconds Of Summer, Youngblood. Voor hun nieuwe single hebben ze dat nummer echter aangevuld met de vocalen van Julia Michaels. Over de samenwerking tussen de twee zou je één ding zeker niet zeggen maar de 25-jarige Amerikaanse zangeres heeft inmiddels al 4 Top 40-hits op haar naam gezet, onder meer met Kygo, Clean Bandit en Noah Kahan. 5 Seconds Of Seconds staat momenteel met Youngblood in de Top 40 en dat is (pas) hun eerste Top 40-succes.

Wil je meer releaeses? Check dan onze playlist op Spotify. Check hier een overzicht van alle nummers die zijn verschenen.