Fresh: Imagine Dragons komt met soundtrack

- Releases

 Imagine Dragons Rita Ora Frenna French Montana Drake Mumford & Sons The Chainsmokers Noah Cyrus
Fresh: Imagine Dragons komt met soundtrack

Ook deze week check je hier weer de heetste releases, die op New Music Friday zijn verschenen. Je checkt nieuwe tracks van onder anderen HRVY, Rita Ora, Mumford & Sons, Imagine Dragons en Frenna.

ZERO – Imagine Dragons

Zero is de soundtrack van de animatiefilm Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2. Daarin gaan Ralph en Venellope von Schweetz, de personages die je leerde kennen in Wreck It Ralph, op reis door het internet. Ze gaan op zoek naar een onderdeel om Venellope’s spel te redden. Imagine Dragons was direct enthousiast, toen de band werd gevraagd een nummer voor de film te maken.

LET YOU LOVE ME – Rita Ora

23 november moet het dan eindelijk gebeuren: dan kun je het langverwachte, nieuwe album van Rita Ora beluisteren. Daarop zal naast de hits Anywhere, For You (met Liam Payne), Girls (met Cardi B, Charli XCX en Bebe Rexha) ook haar nieuwe single Let You Love Me staan. In de catchy track laat Rita weten dat ze het moeilijk vindt om veiligheid te vinden in een relatie.

FALSE CONFIDENCE – Noah Kahan

Met Hurt Somebody is Noah Kahan nog altijd niet van de radio weg te slaan. De track werd op 25 mei Alarmschijf op Radio 538 en krijgt sindsdien veel airplay. Nu is het tijd voor een nieuwe single en dat is False Confidence geworden. Een track met een duidelijke boodschap: neem jezelf niet te serieus!

PUNCHES – Noah Cyrus with LP

Noah Cyrus hoorde je op All Falls Down van Alan Walker. Maar de zangeres kan het ook prima als hoofdartiest op een track. Punches maakte ze met LP, die je kent van de hit Lost On You.

I WISH YOU WERE HERE – HRVY

HRVY gaat hard. De 19-jarige, Britse hunk stond eerder dit jaar nog voor een vol Paradiso. Bovendien werd hij op zijn tocht door Amsterdam gillend achtervolgt door een horde meiden. Door filmpjes op Facebook kreeg een contract bij een groot label en toerde hij al met Little Mix. I Wish You Were Here blijft al snel in je hoofd zitten en kan nog weleens gaan verrassen de komende tijd.

MADE IT OUT ALRIGHT – Matt Simons

We Can Do Better van Matt Simons was deze zomer één van die vrolijke tracks die je bijna kon dromen. Made It Out Alright heeft een beetje een jazzy sound met zich meegekregen en klinkt daardoor totaal anders. Een nummer om bij weg te dromen.

THIS FEELING – The Chainsmokers

Zo’n twee maanden geleden pakten The Chainsmokers de Alarmschijf met Side Effects. Dat nummer steeg vorige week nog van 22 naar 17 in de Top 40. Toch staat de volgende track alweer klaar: This Feeling.

GUIDING LIGHT – Mumford & Sons

In november verschijnt Delta, het nieuwe album van Mumford & Sons. De eerste single van het album heet Guiding Light. Het nummer klinkt typisch Mumford & Sons. Zelfs de banjo is weer (voorzichtig) terug, maar ook hoor je de sound van hun vorige album weerklinken.

NO STYLIST – French Montana feat. Drake

French Montana schakelde Drake in voor No Stylist. Dat is niet zo bijzonder, want eerder werkte French al met de Canadees samen op Pop That en No Shopping. Bijzonder is wel dat Drake niet te zien is op de cover van de single. Daarop zien we Slick Rick.

GRACE – Lewis Capaldi

Lewis Capaldi maakte in mei indruk in de Ziggo Dome, toen hij in het voorprogramma van Sam Smith stond. Op Grace laat hij horen waarom: zijn sterke en unieke stem en zijn bereik.

CAPUCHON – Frenna

Met Verleden Tijd scoort Frenna momenteel de pannen van het dak, maar na twee weken heeft hij weer een nieuwe track uit: Capuchon. Daarop horen we geen andere rappers, maar alleen de geboren Hagenaar.

Wil je meer nieuwe releases? Check onze playlist op Spotify!

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!