Fresh: DJ Snake doet het met Selena Gomez en Cardi B

- Releases

 Cardi B Selena Gomez Shawn Mendes Zedd Julia Michaels Anouk Kraantje Pappie SigalaNicky romero Lucas & SteveLauv DJ Snake
Fresh: DJ Snake doet het met Selena Gomez en Cardi B

Iedere week check je hier de heetste nieuwe releases van New Music Friday. Deze keer lagen er nieuwe tracks van onder anderen Sigala, Lucas & Steve, DJ Snake en Kraantje Pappie op de digitale mat.

TAKI TAKI – DJ Snake with Selena Gomez, Ozuna & Cardi B

Eerder deze maand maakte DJ Snake zijn volgers al lekker met een foto van hem en Cardi B. De twee zouden samen een track maken. Wat later bleek ook Selena Gomez bij het project betrokken, omdat de Fransman er vrouwelijke stemmen bij wilde hebben. Het resultaat is een track die clubs wereldwijd in vuur en vlam zal zetten.

LOST IN JAPAN (REMIX) – Shawn Mendes feat. Zedd

Zedd heeft Lost In Japan van Shawn Mendes in een nieuw jasje gestoken en dat levert een track op die erg hitgevoelig is en doet denken aan track uit een game. De originele versie van Lost In Japan staat op het nieuwste album van de Canadese superster.

SUNLIGHT ON YOUR SKIN – Lil Peep & iLoveMakonnen

Met Falling Down (met de overleden XXXTentacion) doet de eveneens overleden Lil Peep het momenteel goed op streamingplatforms. Misschien dat Sunlight On Your Skin je dan bekend voorkomt, want dit is de originele versie. iLoveMakonnen en Lil Peep wilden een gezamelijke EP opnemen, toen dit nummer ontstond. De biseksuele Lil Peep en de homoseksuele iLoveMakonnen onderhielden een innige vriendschap.

THERE’S NO WAY – Lauv feat. Julia Michaels

Lauv scoorde vorig jaar een Top 40-hit met A Different Way (met DJ Snake), maar verder heeft de Amerikaanse singer-songwriter nog geen hits in Nederland gehad. I Like Me Better, waarmee hij toch aardig wat airplay had, bleef in de Tipparade hangen. Op There’s No Way werkt hij samen met Julia Michaels, die momenteel nog in de Lijst der Lijsten staat met Hurt Somebody (met Noah Kahan).

JIJ – Anouk

Met Het Is Klaar bracht Anouk een paar weken geleden een track uit die niets aan de verbeelding overliet. Jij is uit ander hout gesneden en gaat over een relatie die je altijd is bijgebleven. De Haagse zangeres klinkt ingetogen en zelfs teder.

IK HEB JE NODIG – Kraantje Pappie ft. Bizzey & Jonna Fraser

Ja, Lil Craney, Liefde In De Lucht… 2018 is tot nu toe hét jaar van Kraantje Pappie. Nu Liefde In De Lucht langzaamaan op de weg terug is, heeft hij een volgende track klaarstaan. Het vrolijke Ik Heb Je Nodig maakte Kraan met Bizzey en Jonna Fraser. Donderdagnacht verscheen ook zijn album DADDY.

MOVES – Olly Murs feat. Snoop Dogg

We hebben hem even moeten missen, maar Olly Murs is terug. Moves, zijn nieuwe track, werd mede geschreven door Ed Sheeran en is de soundtrack van Johnny English Strikes Again. Het is het eerste nieuwe werk, sinds Olly in 2016 zijn album 24 HRS uitbracht. Daarop stond ook zijn tot nu toe enige Top 40-hit Wrapped Up. Moves zal op het zesde album van de The Voice UK-coach komen, dat nog dit jaar moet verschijnen.

PARADISE – Nicky Romero & Deniz Koyu ft. Walk Off The Earth

Nicky Romero maakte Paradise samen met Deniz Koyu, die in het echt Deniz Akcakoyunlu heet. Deze Turks-Duitse dj heeft al heel wat nummers op zijn naam staan, die vooral in de clubs te horen waren. Nu aast hij met Paradise op een hit. Daar schakelden Nicky en Deniz Walk Off The Earth voor in. Deze Canadese band ken je vooral van hun covers, zoals Smoebody That I Used To Know van Gotye.

SOMEBODY – Sigala, HRVY & Nina Nesbitt

Vorige week checkte je hier nog de nieuwe single van HRVY en deze week komt de 19-jarige hunk weer voorbij. Je hoort hem namelijk op de nieuwste track van Sigala. Ook de Schotse singer-songwriter Nina Nesbitt zong de track mee in. Zoals iedere track van Sigala is ook Somebody weer ontzettend catchy.

WHERE HAVE YOU GONE (ANYWHERE) – Lucas & Steve

Donderdagavond ging Where Have You Gone (Anywhere) in premiere in de Coen & Sander Show op Radio 538. De positieve reacties stroomden binnen. Na You Don’t Have To Like It en I Could Be Wrong, zullen de twee dj’s waarschijnlijk ook de komende tijd niet meer van de radio te slaan zijn.

Wil je meer nieuwe releases? Beluister dan onze playlist op Spotify!

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!