Fresh: Diggy Dex eert het leven

- Releases

 Steve Aoki Ronnie Flex Bizzey Imagine Dragons Willy William Zedd French Montana Becky G Chris Daughtry Daughtry Broederliefde Diggy Dex
Fresh: Diggy Dex eert het leven

Ook Diggy Dex levert deze week een zomers nummer af, al is het wel een track met een dubbele bodem. De belangrijkste releases van deze week zetten we, zoals je gewend bent op vrijdag, voor je op een rij.

DE ZON OP – Diggy Dex
Een zomerse track van Diggy Dex? Ja, zeker. De Zon Op is ideaal voor op het strand, maar dat betekent niet dat het nummer geen boodschap heeft. De rapper viert het leven met de track.

NATURAL – Imagine Dragons
Natural kwam al op 17 juli uit, maar mag niet in dit lijstje ontbreken. De fans van Imagine Dragons zijn al helemaal weg van de track, die opnieuw een donkere tekst heeft. Afgelopen week werd het nummer op Radio 538 al met 69% gemaakt, wat veelbelovend is. Momenteel scoort de band al een Top 40-hit met Kygo: Born To Be Yours.

LA LA LA – Willy William
Het nieuwe werkje van Willy William, die je nog kent van Ego en Mi Gente, is niet lastig om mee te zingen. De tekst bestaat voornamelijk uit drie woorden: la, la en la. Zoals je van hem gewend bent, springen de beats weer uit de je oordoppen. En, heel slim, Willy brengt de track net uit midden in het festivalseizoen.

SOUR DIESEL – Zayn
Nog even en dan moet het nieuwe album van Zayn echt klaar zijn. De zanger hult zich nog in nevelen over een releasedatum, maar brengt ondertussen wel steeds weer een nieuwe track uit. Sour Diesel werd mede geschreven door Malay, die al op het vorige album van Zayn ook aardig wat bijdrages had. Ook werkte hij al met Sam Smith, James Morrison, Alessia Cara en Frank Ocean.

MARIA – Bizzey & Ronnie Flex
Bizzey gaat lekker. Drama (met Boef) is al een aantal weken de meest gestreamde track van Nederland, maar wist nog niet door te dringen tot de Top 40. Eerder werd Ja! al een dikke hit en was hij te horen op Ze Willen Mee. Met Maria heeft de rapper nu een nieuwe ijzer in het vuur. Daarvoor schakelde hij Ronnie Flex in, die het woord inmiddels wel op zijn voorhoofd heeft staan. Maria nestelt zich al snel in je hoofd.

HAPPY NOW – Zedd with Elley Duhé
The Middle is sinds kort de grootste hit die Zedd ooit scoorde in Nederland. De track wordt na ruim 23 weken in de Top 40 nog altijd veel gedraaid op de radio. Maar nu is het toch echt tijd voor een opvolger. Die maakte hij met de Amerikaanse zangeres Elley Duhé, die haar carrière ooit begon door te zingen in coffeeshops. Haar stem maakt Happy Now de meest poppy single die Zedd ooit heeft uitgebracht.

LIE TO ME – Steve Aoki feat. Ina Wroldsen
Ina Wroldsen hoorde je op Breathe van Jax Jones. Dat is de zangeres zo goed bevallen, dat ze nu weer met een dj en producer samenwerkt. En wederom is haar stem de perfecte opvuller. Wie weet, helpt het Steve Aoki aan zijn tweede Top 40-hit. De laatste keer dat de dj in de Top 40 stond, was in 2011. Toen haalde hij met No Beef (met Afrojack) de 26ste plek.

TIZORA – Broederliefde
Hoe Je Bent is tot nu toe nog geen Top 40-hit voor Broederliefde, maar de groep zit daar niet over in. De mannen brengen gewoon een nieuw nummer uit. Tizora staat net als de vorige track op het nieuwe album van de Rotterdamse formatie, dat de titel We Moeten Door 2 kreeg.

DEATH OF ME – Daughtry
Ken je Daughtry nog? In 2007 greep de groep rond zanger Chris Daughtry twee keer de Alarmschijf met knallers als It’s Not Over en Home. Die twee tracks kwamen tot 22 en 18 in de Lijst der Lijsten. Met Death Of Me is Chris nu terug en deze keer klinkt de finalist van American Idol 2006 iets rustiger dan op zijn twee eerdere hits in Nederland. Wat gebleven is, is zijn krachtige stem.

ZOOTED – Becky G feat. French Montana & Farruko
Becky G gaat wereldwijd als een speer, met haar zomerse track Sin Pijama. Op Zooted werkt ze samen met French Montana en met Farruko. Deze Puerto Ricaanse zanger krijgt ook buiten Latijns-Amerika steeds meer airplay met zijn nummers. Dit jaar verscheen zijn zevende album Gangalee.

Meer nieuwe releases? Check onze playlist op Spotify!


Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!