Fresh: Ariana dropt nieuwe track

- Releases

The black eyed peas Boef SBMG Ronnie Flex Lil Kleine Twenty One Pilots Charlie Puth Sjaak Jacob Banks Ariana Grande
Fresh: Ariana dropt nieuwe track

Volgende maand verschijnt met Sweetener de opvolger van Dangerous Woman. In de aanloop naar dat album verscheen er deze vrijdag een nieuwe single.

De belangrijkste releases van deze week zetten we, zoals je gewend bent op vrijdag, voor je op een rij.

GOD IS A WOMAN- ariana grande
Over iets meer dan een maand, op 17 augustus, moet het vierde album van Ariana Grande, Sweetener, verschijnen. Van dat album kennen we de eerste twee nummers al: No Tears Left To Cry en The Light Is Coming (met Nicki Minaj). Die laatste track maakte ze met Pharrell Williams en die zal ook te horen zijn op Blazed. Naast Pharrell zal ook Missy Elliott meewerken aan het album. Een week eerder dan eigenlijk de bedoeling verscheen deze vrijdag de tweede officiële single van het album: God Is A Woman.

STAP VOOR STAP- kav verhouzer & sjaak
Kav Verhouzer kende Sjaak al van zijn album met Sidney Samson en draaide het in de auto en tijdens het sporten helemaal grijsgedraaid. Voor een samenwerking was hij dan ook wel te porren en Sjaak kwam meteen me goeie verses op de proppen. De twee zijn dan ook door het dolle heen met het resultaat van Stap Voor Stap dat een rake klapper lijkt te zijn. “We zijn ervan overtuigd dat deze plaat heel de wereld aan het dansen kan brengen”, aldus Verhouzer.

JUMPSUIT- twenty one pilots
Op 16 oktober start Twenty One Pilots een nieuwe concertreeks met de Bandito Tour. Onder de 61 shows zit op 12 maart ook een concert in Amsterdam. Tegelijk met de aankondiging van de concertreeks dropt het duo ook twee nieuwe tracks met Jumpsuit en Nico And The Niners.

IN THE NAME OF LOVE- jacob banks
Vanaf 16 april is The Equalizer 2 te zien n de Nederlandse bioscopen. In die film kruipt Denzel Washington opnieuw in de rol van agent Robert McCall. De score bij de film is gemaant door Harry Gregson-Williams en ook Jacob Banks heeft een plek gekregen op de soundtrack. Eind vorig jaar maakte hij zijn debuut met Unknown (To You) en In The Name Of Love is een passende opvolger.

MILJONAIR- $hirak feat. sbmg & lil kleine, boef & ronnie flex
Of Jack Shirak de status van miljonair al heeft weten te bereiken is de vraag. De producer heeft Nederland inmiddels al zo vol weten te proppen met zijn beats dat de cijfertjes op zijn bankrekening niet stil zullen staan. Voor zijn nieuwste track heeft hij veel van het beste van de Nederlandse hiphopscene bij elkaar weten te krijgen met SBMG, Boef, Lil Kleine en Ronnie Flex. En die zijn bij elkaar opgeteld wel iets meer waard dan een miljoentje...

GET IT- the black eyed peas
Eerder in 2018 brachten de Black Eyed Peas Ring The Alarm uit en met hun volgende single geven ze een politiek statement af. Op Get It, waarop Fergie opnieuw ontbreekt, vertellen ze over de pracht van het leven dat we ondertussen flink aan het verprutsen zijn. Vooral ook het politiegeweld en de dood van Philandro Castile komen in de video voorbij. Mocht je de Peas op het podium willen zien: op 13 november staan ze in Amsterdam.

THE WAY I AM- charlie puth
Van het album Voicenotes wist Charlie Puth met How Long eerder al bijna 4 maanden in de Top 40 te verblijven. Dat lukte niet met Done For Me, de samenwerking met Kehlani die in de Tipparade bleef steken. Van de openingstrack van het album, The Way I Am, verscheen er deze week een videoclip.

Meer nieuwe releases check je hier of via onze playlist op Spotify.