Fresh: Verrassend veel Nederlands

- Releases

 Alain Clark Jan Smit Miss Montreal Axwell ∧ Ingrosso Ronnie FlexBløf André Hazes Jr.
André Hazes

Deze week verrassend veel releases van eigen bodem met daarbij verse tracks van Ronnie Flex, Jan Smit, Miss Montreal en André Hazes.

OMARM ME- bløf & ronnie flex
De samenwerking tussen Bløf en Ronnie Flex hing al een tijdje in de lucht. Ronnie noemde Omarm ooit de mooiste Nederlandse track die hij ooit had gehoord en dolgraag wilde hij zijn uitvoering van dat nummer maken. Na een aantal hints op sociale media is die track deze vrijdag verschenen. De originele versie van de Zeeuwse band stond 15 jaar geleden twee weken op nummer 8 en de kans is groot dat deze versie dat wel eens kan gaan overtreffen.

TILL THE SUN COMES UP- miss montreal
“Wordt weer een knallertje”, zo liet Miss Montreal weten kort voordat ze deze week de promotie startte door een rondje langs de Nederlandse radiostations te maken. Het resultaat is een heerlijke zomerse track die prima bij de tijd van het jaar past.

DANCING ALONE- axwell & ingrosso feat. rømans
De nieuwste track van Axwell & Ingrosso was al verschillende keren in de sets van het duo te horen en is, met afstand, meer trance-achtig dan hun vorige releases. Op de track is ook Samuel Elliot Roman te horen die schuil gaat achter de naam Rømans.

LATER KOMT DE SPIJT- andré hazes
In zijn nieuwste single maakt André Hazes duidelijk dat hij fouten heeft gemaakt, ook richting zijn vriendin Monique. Zo noemt hij nu ook het besluit weg te gaan van zijn gezin een onverstandige move waar hij nu, achteraf, spijt van heeft.

IK WIL SLAPEN- jan smit & alain clark & glen faria
Tijdens de opnames van het nieuwe seizoen van De Beste Zangers Van Nederland vonden Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria de tijd om samen een nummer te maken. Donderdag deelde Smit de verrassing van zijn nieuwe track, die twee weken geleden tot stand kwam op Ibiza, via zijn sociale media.

Meer nieuwe releases check je hier en in onze Spotify-playlist.