Fresh: Twee keer Garrix

- Releases

 Boef Lijpe Brooks Halsey Martin Garrix
Fresh: Twee keer Garrix

Het is de dag van het debuut van de volgende One Direction-zanger, Harry Styles. Maar er kwamen deze week zeker nog een stapel lekkere tracks uit. We zetten er een paar op een rij.

NOW OR NEVER- halsey
Afgelopen najaar kreeg de muzikale loopbaan van Halsey een enorme boost via The Chainsmokers. Ook in ons land stond de 22-jarige zangeres vier weken op nummer 1 met Closer, waarmee ze haar eerste succes in ons land boekte. Het tweede album van Halsey zit er aan te komen: Hopeless Fountain Kingdom. Daarvan verscheen deze week de eerste single, Now Or Never. De Amerikaanse werkte samen met Sing J Lee voor de clip, maar deed zekf de regie. “Het vertelt het verhaal van twee hopeloos verliefde mensenn die door andere krachten uit elkaar worden gehouden.”


SIGN OF THE TIMES- harry styles
Het is misschien wel een van de meest besproken releases van het afgelopen jaar... de nieuwe single van Harry Styles. Na Zayn Malik, Niall Horan en Louis Tomlinson is het nu de beurt aan Harry. Die brengt, zoals verwacht, een klassieke poptrack uit met Sign Of The Times. Thuis liet hij inmiddels zijn hele album al horen aan zijn moeder en stiefvader. "Er is een nummer op het album met een speciaal effect. Mijn moeder vond het mooi, maar mijn vader vroeg zich af hoe ze die eend in de studio hebben gekregen? ", zo zei hij bij de BBC. Die eend hoor je in ieder geval niet op Sign Of The Times, dat vrijdagochtend is verschenen.


WIE PRAAT DIE GAAT- lijpe & boef & ismo
Boef staat met twee hits in de Media Markt Top 40 en zijn album Slaaptekort is al twee weken het meest populaire album van ons land. De rapper zit niet stil en is nu te horen in een nieuwe samenwerking met Lijpe en Ismo. De 23-jarige Lijpe stond vorig jaar al even in de Tipparade met Eng en Ismo die ken je wellicht van de albums Nu Of Nooit of De Waarheid 2. Daar kwamen we overigens Lijpe ook al op tegen.


BYTE- martin garrix & brooks
Niet één maar twee tracks slingert Martin Garrix deze vrijdag de wereld in. Eerst een akoestische versie van zijn hit Scared To Be Lonely en vervolgens Byte. En dat is een samenwerking met Brooks, de artiestennaam van Thijs Westbroek. Voor hem is het de tweede grote release, een week nadat On Our Own, zijn samenwerking met Showtek, verscheen. Daarmee pakte hij afgelopen week al de Dance Smash bij Radio 538.