Fresh: Troye Sivan, Camila Cabello, Paul Sinha en Enrique Iglesias

- Releases

 Janieck Deepend Camila Cabello Vance Joy Franz Ferdinand BloodPop Hailee Steinfeld Craig David Troye Sivan Teske Paul Sinha Enrique Iglesias
Fresh: Troye Sivan, Camila Cabello, Paul Sinha en Enrique Iglesias

In Fresh check je wekelijks de heetste tracks die op #NewMusicFriday verschijnen. Deze week staan er nieuwe nummers van onder anderen Troye Sivan, Camila Cabello en Enrique Igesias op je te wachten.

DE LAATSTE – Paul Sinha ft. Teske
Met Nu Gaan bereikte Paul Sinha vorig jaar al de Tipparade en was hij te horen op verschillende radiostations. Het wachten is op die ene hit. De Laatste zou dat zomaar kunnen worden. De track sluipt je hoofd in en zal daar niet snel uit verdwijnen. Teske is ook te horen op de single en zij stond in 2016 al een keer in de Media Markt Top 40 met Samen, een – jawel – samenwerking met Mr. Polska.


MY MY MY! – Troye Sivan
Na zijn samenwerking met Martin Garrix, richt Troye Sivan zich weer op zijn eigen werk. Na zijn succesvolle debuutalbum Blue Neighbourhood, met daarop nummers als WILD en YOUTH, moet er binnenkort nieuw werk verschijnen. De eerste single is My My My! Een catchy track, waarop je nu al een volle festivalweide of zaal op hoort meeschreeuwen.


EL BAÑO – Enrique Iglesias featuring Bad Bunny

Met El Baño gaat Enrique Iglesias verder op de weg die hij een aantal jaar geleden is ingeslagen: op de Spaanstalige toer. De titel van de track kan twee zaken betekenen. Zowel de badkamer als de badkuip passen in de context. Je hoort op het nummer ook Bad Bunny. Dat is een Puerto Ricaanse reggaeton-ster, die eerder al samenwerkte met onder anderen Daddy Yankee en J Balvin.


TO ROME – Deepend & Janieck

Janieck scoorde afgelopen week nog de Dancesmash op Radio 538 met Does It Matter. Ondertussen heeft de Nederlandse zanger alweer een volgend ijzer in het vuur: To Rome, een samenwerking met het eveneens Nederlandse Deepend. Dat laatste duo, bestaande uit Falco van den Aker en Bob van Ratingen, was verantwoordelijk voor de remix van Matt Simons’ Catch and Release.


SHE LOVES CONTROL – Camila Cabello

Ze staat nog hoog in de Top 40 met Havana, maar Camila heeft haar volgende track alweer klaarstaan. She Loves Control komt van haar debuutalbum Camila, dat nu ook al volledig te streamen is. Opnieuw horen we haar latin-roots, in combinatie met zeer fijne beats.


WE’RE GOING HOME – Vance Joy

Riptide was een enorme hit voor Vance Joy, maar daarna werd het op hitgebied wat stil rond de zanger. We’re Going Home is een rustige gitaarballad en de voorloper van het album Nation Of Two, dat de Australiër volgende maand uit zal brengen


FEEL THE LOVE GO – Franz Ferdinand

Festivalband Franz Ferdinand brengt voor het eerst sinds 2013 weer nieuw werk uit. Feel The love Go kent een frisse elektrosound, waarop de stem van zanger Alex Kapranos goed naar voren komt. Als je meer wilt horen, dan moet je wachten tot 9 februari want dan verschijnt het album Always Ascending.


CAPITAL LETTERS – Hailee Steinfeld x Bloodpop

Vorige week werd Fifty Shades Freed-soundtrack For You van Rita Ora en Liam Payne nog Alarmschijf, maar ook Hailee Steinfeld en Bloodpop maakten een track voor film. En ook die klinkt ontzettend lekker. De laatste keer dat Hailee de Top 40 haalde, was in 2016. Toen kwam ze tot nummer 7 met haar samenwerking met Grey en Zedd, Starving.


LIVE IN THE MOMENT – Craig David ft. Goldlink

De laatste maanden brengt Craig David de ene na de andere single uit. Live In The Moment is een samenwerking met de Amerikaanse rapper DeAnthony Carlos, oftewel Goldlink. Het levert een ouderwetse R&B-kneiter op.

Wil je meer nieuwe muziek? Check onze playlist op Spotify!


Credit foto: BSR Agency