Fresh: The Weeknd, Boef, Sam Smith en Ne-Yo

- Releases

 Ne-Yo BoefThe weeknd Bebe Rexha Khalid Hardwell Lil Kleine Bizzey Chivv James Bay Tiësto Sam Feldt James Taylor Charlie Puth
Fresh: The Weeknd, Boef, Sam Smith en Ne-Yo

In Fresh check je wekelijks de heetste tracks, die op #NewMusicFriday verschijnen. Deze week zijn er nieuwe nummers verschenen van onder anderen Sam Smith, Boef, James Bay en The Weeknd.

CALL OUT MY NAME – The Weekend
Verrassing! The Weeknd heeft met My Dear Melancholy een compleet nieuwe EP uitgebracht. En de eerste track die daarvan is uitgebracht, Call Out My Name is een heerlijke zwoele R&B-track. Ook de track Try Me werd als promo van de EP getrokken.


WIE HEEFT – Brainpower featuring Tommie Christiaan
Wie donderdagavond naar The Passion keek, zag een Brainpower in vorm. En daar moest natuurlijk een single uit voort vloeien. Wie Heeft, met hoofdrolspeler Tommie Christiaan, laat oude tijden herleven. Brain is back!


PRAY – Sam Smith feat. Logic
De track Pray stond al op het laatste album van Sam Smith, maar de zanger vond vermoedelijk dat er nog wat miste. Rapper Logic werd ingeschakeld en dat levert nu een indrukwekkende track op.


SOFIANE – Boef
Boef is terug met een solonummer en het is meteen een heel persoonlijke. Hij rapt over zijn jeugd en de moeilijke momenten in zijn leven.


US – James Bay
De vorige single van James Bay, Wild Love, wist de Top 40 niet de bereiken. Maar met Us doet de Britse zanger een nieuwe poging. De track is minder experimenteel dan zijn voorganger en laat weer een beetje de sound van zijn succesalbum Chaos And The Calm horen.


NOSTALGIA – MØ
MØ’s nieuwe track Nostalgia heeft een lyric video gekregen, waarin foto’s te zien zijn uit haar kindertijd. Dat kan ook niet anders, bij een track die gaat over vroegere jaren.


I LIKE IT LOUD – Tiësto & John Christian feat. Marshall Masters & The Ultimate MC
Voor zijn nieuwe track I Like It Loud werkte Tiësto samen met John Christian, Marshall Masters en The Ultimate MC. Een rammer van formaat.


ZE WILLEN MEE – Hardwell x Bizzey x Lil Kleine x Chivv
Na de verrassende combinatie op Slow Down (waarop Dimitri Vegas, Like Mike en Quintino samenwerkten met Boef, Ronnie Flex, Ali B en I Am Aisha), is het nu Ze Willen Mee dat verrast. Hardwell zat achter de knoppen bij de opnames en Bozzey, Lil Kleine en Chivv zorgden voor de teksten. Dat zorgde voor een verrassende track.


PUSH BACK – Ne-Yo, Bebe Rexha, Stefflon Don
Push Back is de tweede track van Ne-Yo’s nieuwe album Good Man, dat binnenkort moet verschijnen. Push Back is meer dansbaar dan zijn voorganger, de titeltrack van het album.


DOWN FOR ANYTHING – Sam Feldt & Möwe feat. KARRA
Kijk je al uit naar de zomer? Dan moet je deze track van Sam Feldt en Möwe maar eens opzetten. Sluit je ogen en zie een zonnig strand voor je. Wedden dat je het fluitje uit het nummer niet snel uit je hoofd krijgt?


SAY LOVE – James TW
Je kent hem van When You Love Someone, maar met Say Love heeft de 20-jarige James opnieuw een fijne ballad gemaakt, waarop deze keer de drumbeat een prominente rol heeft gekregen.


CHANGE – Charlie Puth feat. James Taylor
Een samenwerking die je niet snel zult verwachten. James Taylor scoorde in de jaren ’70 hits met Fire And Rain en You’ve Got A Friend. James TW is zelfs naar de zanger vernoemd. Met deze track vragen Charlie en James aandacht voor acceptie van elkaars verschillen. Afgelopen weekend liep Puth nog mee de March Of Our Lives.


NO PAIN – DJDS, Khalid, Charlie Wilson & Charlotte Day Wilson
Khalid was vorig jaar al te horen op de DJDS-track Why Don't You Come On. Dat smaakte naar meer en dus hoor je hem nu opnieuw op een track van het producersduo uit Los Angeles. Ook good old Charlie Wilson en Charlotte Day Wilson zorgen voor de vocalen op het soulvolle No Pain.


Wil je meer nieuwe releases checken? Beluister onze playlist op Spotify!


Foto: BSR Agency