Fresh: Sia, Jamai, Justin Timberlake en Shaggy & Sting

- Releases

 Jamai Boef Ali B Julia Michaels Sia Lady Gaga David Guetta Justin Timberlake Ronnie Flex Sting Afrojack Dimitri Vegas & Like Mike Shaggy Ruben Annink Thirty Seconds To Mars
Fresh: Sia, Jamai, Justin Timberlake en Shaggy & Sting

In Fresh check je wekelijks de heetste tracks, die op #NewMusicFriday verschijnen. Deze week vechten nieuwe nummers van Justin Timberlake, Boef, Handsome Poets en Sia om je aandacht.

SAY SOMETHING – Justin Timberlake feat. Chris Stapleton
Weer een nieuwe track van Justin! Dit keer is het een verrassende samenwerking met de Amerikaanse singer-songwriter Chris Stapleton. De track breekt met de beats van de vorige tracks, die de zanger de afgelopen weken uitbracht (Filthy en Supplies)..


HELIUM – Sia vs. David Guetta & Afrojack

Sia en David Guetta, je zou het bijna een twee-eenheid gaan doen. De twee hebben met elkaar al hits als Titanium en She Wolf op hun naam staan en de Australische zangeres was ook al te horen op Wild Ones van Flo Rida, dat Guetta produceerde. Met Helium leveren ze, met ‘onze’ Afrojack, een nieuwe rammer af.


GENOEG TE DOEN – Jamai
Met Step Right Up zette Jamai Loman in 2003 zijn eerste stappen als artiest, na zijn overwinning bij Idols. Er verschenen nog wat singles en een album, maar daarna richtte de zanger zich vooral op musicals en presentatiewerk. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en afgelopen jaar besloot Jamai dat het tijd was om weer een album uit te brengen. Hij koos voor Nederlandstalig werk en dat blijkt absoluut geen slechte beslissing.


SLOW DOWN – Dimitri Vegas & Like Mike X Quintino feat. Boef, Ronnie Flex, Ali B & I Am Aisha
Misschien wel één van de opvallendste samenwerkingen van de laatste jaren. Dance en Nederhop? Dimitri Vegas & Like Mike, Quintino, Boef, Ronnie Flex, Ali B en I Am Aisha bewijzen dat het een goede combi kan zijn!


JOANNE (WHERE DO YOU THINK YOU’RE GOIN’?) [PIANO VERSION] - Lady Gaga

The lady strikes back! Afgelopen weekend stond Lady Gaga met haar Joanne Tour in de Ziggo Dome en gaf daar weergaloze shows weg. Nu is er de pianoversie van de track Joanne en daarop laat Gaga horen dat ze een geweldige zangeres is.


ANTWOORD – Boef

Afgelopen week bood Boef op Noorderslag zijn excuses aan voor het kech-incident, maar uiteraard wel op geheel eigen wijze: met een nieuwe track. Antwoord ging al snel na zijn optreden hard op YouTube en nu is het nummer officieel uitgebracht.


DON’T MAKE ME WAIT – Sting & Shaggy

Sting en Shaggy. Het is niet bepaald een combinatie die je snel verwacht, maar wanneer je Don’t Make Me Wait hoort klinkt de samenwerking een stuk minder vreemd. De karakteristiek stem van Sting, het reggaesausje… Ze laten je verlangen naar de zomer!


MAKE IT BETTER – Handsome Poets
Bij Sky On Fire denken we massaal aan de Olympische Spelen. En laat Handsome Poets nu net in een Olympisch jaar terug zijn. Make It Better is afkomstig van de gelijknamige EP, waarvan er nog twee andere EP’s zullen verschijnen.


THE MIDDLE – Zedd, Maren Morris, Grey

The Middle klinkt een beetje als Stay, de vorige Top 40-hit van Zedd. Op de track hoor je zangeres Maren Morris. Grey verleende hand en spandiensten.


DAT IK OP JE WACHT – Ruben Annink
Ruben Annink was een paar jaar geleden te horen op Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn van Ali B. De zanger, die deelnam aan De Beste Singer-Songwriter en The Voice Kids, heeft nu een volgende track uit van zijn EP Goed. Dat Ik Op Je Wacht laat zijn kwaliteiten goed naar voren komen.


DANGEROUS NIGHT – Thirty Seconds To Mars
Walk On Water was afgelopen najaar veel op de radio te horen, maar een hit leverde het de band van Jared Leto niet op. Nu is er Dangerous Night, de volgende single van het nieuwe album dat binnenkort moet verschijnen. Op de nieuwe track van de band hoor je een overduidelijke knipoog naar David Bowie.


DANCE – DNCE

De vorige singles van DNCE deden niet veel in de hitlijsten. De track Dance moet weer net zo gaan scoren als de grootste hit van de groep van Joe Jonas, Cake By The Ocean. Het nummer zal in ieder geval niet snel uit hoofd verdwijnen: catchier kun je een track niet krijgen.


Ook deze tracks moet je checken!

JOYFUL – X Ambassadors


COME TOGETHER – Pete Philly


WALK AWAY (INTERNATIONAL REMIX) – Frenna X Diquenza X R2bees


SUPASTARS – Migos


HEAVEN – Julia Michaels


SLIMME JONGEN – Soufiane Eddyani


Wil je meer nieuwe tracks checken? Beluister dan onze playlist op Spotify!