Fresh: Sean Paul, Niall Horan, The Chainsmokers en Muse

- Releases

 Sean Paul ((JAM)) David Guetta Becky GThe chainsmokers Niall Horan ChildsPlay Jonna Fraser Ronnie Flex SFB Aloe Blacc Afrojack Sevn Alias Khalid Muse Bizzey Jason Derulo
Fresh: Sean Paul, Niall Horan, The Chainsmokers en Muse

In Fresh check je wekelijks de heetste tracks, die op #NewMusicFriday verschijnen. Deze week zijn er nieuwe nummers verschenen van onder anderen Sean Paul, David Guetta & Becky G, The Chainsmokers, Niall Horan, SFB & Ronnie Flex, Muse en Sevn Alias.

MAD LOVE – Sean Paul & David Guetta ft. Becky G
Sean Paul is weer terug van (heel even) weggeweest. En wat die je dan? Dan kom je terug met track die aan alle kanten hitgevoelig is. Geen wonder, als je samenwerkt met David Guetta. Voeg daar ook nog even Becky G bij, die je vooral kent van haar hit Shower, en je hebt een combinatie om je vingers bij af te likken.


ON THE LOOSE – Niall Horan
Tot nu toe zijn alle singles van Niall Horan’s album Flicker (This Town, Slow Hands, Too Much To Ask) hits geworden in Nederland en daarmee is hij het succesvolste lid van One Direction, als we Zayn niet meerekenen. Van de track On The Loose maakte hij een nieuwe versie en dat is nu single nummer 4 geworden. Een uptempo nummer dat makkelijk in je hoofd blijft hangen.


1, 2, 3 – Sofia Reyes feat. Jason Derulo & De La Ghetto

Sofia Reyes is een 22-jarige, Mexicaanse zangeres en actrice die al een tijdje hits scoort in vooral Zuid-Amerika. Nu lijkt ze aan de vooravond van haar grote internationale doorbraak te staan, door samen te werken met Jason Derulo en de Puerto Ricaanse zanger De La Ghetto, die in het echt Rafael Castillo heet. 1, 2, 3 klinkt als een heerlijke voorbode van het voorjaar. De nieuwe Despacito?


YOU OWE ME – The Chainsmokers
The Chainsmokers staan in de Top 40 met Sick Boy, maar de volgende track staat alweer klaar om de hitlijsten te bestormen. Voor de titel van de track zullen de mannen misschien wel hebben gespied bij ons eigen Luv’. Het nummer is wat rustiger dan we van The Chainsmokers gewend zijn.


GIRL GIRL – Bizzey & Sterre
November, het nieuwe album van Bizzey, is vanaf deze week te streamen en te koop. Daarop staat naast de hit Ja! ook de nieuwe single Girl Girl. Daarop is ook de Amsterdamse zangeres Sterre Tapilatu te horen. Waar Ja! klonk als een instant-hit, klinkt Girl Girl wat meer als een underground-track.


THOUGHT CONTAGION – Muse
Thought Contagion van Muse is duidelijk weer gemaakt voor de grotere festivalweides en voor volle stadions. Helaas voor Nederland slaat band Nederland dit jaar over en zullen ze dus niet te zien zijn op Lowlands of Pinkpop. Mathhew Bellamy en co richten zich vooral op hun nieuwe album, waarvan nog enkele singles zullen verschijnen, vóór de release.


LOVE LIES – Khalid & Normani

Een tijdje geleden stond Khalid al in een volle Afas Live, waar hij een geweldige show weggaf. Het afgelopen jaar raakte zijn loopbaan in een stroomversnelling door hits als Silence en 1-800-273-8255. De 20-jarige zanger heeft met Love Lies weer een heerlijke R&B-damper klaarstaan, met de 21-jarige, Amerikaanse zangeres Normani.


HOOFDPRIJS – Sevn Alias
Hoofdprijs van Sevn Alias komt precies uit in een Olympische week. Toepasselijk, dus! Het nummer is gereleaset op het label 1Oak Entertainment, waar Sevn de eigenaar van is.


BED OF ROSES – Afrojack featuring Stanaj

Bed Of Roses? Dat is toch van Bon Jovi? Yep, maar Afrojack heeft nu ook een nummer gemaakt met deze titel. Dat deed hij met de 21-jarige Amerikaan Stanaj, een talentvolle zanger die aan het begin van zijn loopbaan staat. Kan Afrojack hem net als Fais naar de top brengen?


VAN STAAL – Big2
Van The Opposites horen we al een tijdje niets meer, maar toen Big2 postte dat hij een nieuw album uit zou brengen, sloeg dat toch wel even in. Volgens de rapper is het een erg persoonlijk album geworden, dat gaat over de tijd na het succes met The Opposites en de worsteling met zaken die destijds op de achtergrond speelden, maar nu belangrijker zijn geworden. “Nee, mij krijgen ze nooit kapot, want ik ben van staal,” rapt hij in Van Staal.


MY STORY – Aloe Blacc

My Story is Aloe Blacc’s titeltrack van de Amerikaanse documentaire America’s Musical Journey. De documentaire vertelt het verhaal van de muzikale geschiedenis van de Verenigde Staten. Tal van sterren doen en Morgan Freeman is de voice-over. Aloe Blacc werd geïnspireerd door onder anderen Louis Armstrong en vertelt daar in de docu over.


ONE TIME – SFB & Ronnie Flex
SFB stond tot nu toe één keer in de Top 40. In 2016 kwam Nu Sta Je Hier, met Broederliefde en Ronnie Flex, tot een zestiende plek. Frenna, Priceless, Jandro en KM werken op One Time opnieuw samen met Ronnie en het dat levert een catchy track op. In 2015 was Ronnie ook te horen op Investeren In De Liefde en Lovely Body, die niet verder kwamen dan de Tipparade.


LOVING LOVE – Naaz

Afgelopen week mocht Naaz nog twee Edisons in de wacht slepen voor de video van haar track Words en voor ‘beste nieuwkomer’. Een mooi moment dus om een nieuwe single uit te brengen en die heet Loving Love. Een heerlijke track, die bij iedere luisterbeurt groeit.


OPINIONS – Sharon Doorson

Sharon Doorson is één van de artiesten, die na The Voice een fijne lijst hits heeft opgebouwd. Na Hits als Fail In Love en Killer, kwam er wat zand in de machine. Met Opinions bewijst Sharon nog lang niet klaar te zijn. Een track die niet misstaat op de playlist van radiostations, met een duidelijke boodschap in een tijd dat iedereen zijn mening overal geeft.


Ook deze tracks moet je checken!

MOON RIVER – Frank Ocean
A capella-nummers. We horen ze eigenlijk veel te weinig. Gelukkig brengt muzikaal genie Frank Ocean nu wel zo’n track uit. Het is een cover van Audrey Hepburn, die het nummer zong in Breakfast at Tiffany’s.


48HRS – Disciples
Op zoek naar een fijne dancetrack? Luister dan eens naar deze nieuwe van Disciples. Doe je ogen dicht, stel een dansvloer voor en ga los!


VIBE – ChilsPlay ft. Jonna Fraser & Eves Laurent

Waarom je deze track moet luisteren? Vanwege de heerlijk zwoele stem van Jonna Fraser en de heerlijke beats van ChildsPlay!


LEUK – De Jeugd van Tegenwoordig
Leuk is afkomstig van het gelijknamige album dat deze week verscheen en is na Makkelijk (Voor Ons) de tweede single.


Wil je meer nieuwe tracks? Volg dan onze playlist op Spotify!


Credit foto: BSR Agency