Fresh: P!nk dropt nieuwe track

- Releases

 Jacqueline Govaert Afrojack Charlie Puth P!nk Hardwell
Fresh: P!nk dropt nieuwe track

Vrijdag is niet alleen het moment dat we de 40 hits van de week op een rij zetten – ook verschijnen de nieuwste tracks. De belangrijkste releases hebben we voor je op een rij gezet: 

WHATEVER YOU WANT- p!nk
In de Media Markt Top 40 is P!nk deze week dicht bij een nummer 1-hit. Maar dan moet ze Mi Gente nog wel even verslaan. Volgende week zal haar succes een extra impuls krijgen met de release van har nieuwe album Beautiful Trauma. In de aanloop naar dat album komt ze vandaag met nóg een track: Whatever You Want.

 

EASY LOVE- lauv
Met I Like Me Better lukte het Lauv niet om de Top 40 te bereiken. De single van de 23-jarige Amerikaan strandde vorige maand bovenin de Tipparade. Inmiddels is hij al weer terug in de lijst via A Different Way, zijn samenwerking met DJ Snake. Deze week dropt de zanger zijn volgende eigen single, Easy Love.

HANDS UP- hardwell & afrojack feat. mc ambush
Je merkt aan alles dat ons land zich klaar maakt voor de Amsterdam Dance Event. En dan moet je natuurlijk ook een paar lekkere rammers hebben. Hardwell en Afrojack hebben elkaar gevonden op de track Hands Up en daarbij krijgen ze de hulp van MC Ambush.

OLD RECORDS- jacqueline govaert
De titel is vooral niet wat dit is, want deze vrijdag komt de voormalige Krezip-zangeres met een splinternieuwe single. Old Records is de opvolger van Back Of My Hand en een voorloper van het nieuwe album van Govaert dat op 20 oktober zal verschijnen: Lighthearted Years. In de bijbehorende clip is te zien hoe Jacqueline in het verleden met haar band Krezip aan het werk was.

HOW LONG- charlie puth
Het lijkt er op dat Attention z’n langste tijd in de Top 40 heeft gehad. De vijfde Top 40-hit van Charlie Puth komt in de buurt van het onderste kwart van de lijst, maar na 19 weken is dat geen schande. Wel bleef Attention steken onder de top 10 en daarmee is de vierde hit die de top 10 niet haalde voor de 25-jarige Amerikaan een feit. Alleen See You Again, zijn samenwerking met Wiz Khalifa, kwam in die top 10. Sterker… die track stond vijf weken op nummer 3. Deze week dropt hij een nieuw wapen in de Top 40-strijd met How Long.

Meer releases? Dan check je ons release-overzicht of luister je naar de playlist in Spotify.