Fresh: Kraantje Pappie & Joshua, Taio Cruz en JAI

- Releases

 Kraantje Pappie Taio Cruz Maluma Shakira Maan Jonna Fraser
Kraantje Pappie - Joshua Nolet

Iedere week check je in Fresh de heetste tracks die op New Music Friday zijn verschenen. Deze keer kwamen onder anderen Kraantje Pappie & Joshua Nolet, Maan en Jonna Fraser en JAI met nieuwe muziek.

LIEFDE IN DE LUCHT – Kraantje Pappie & Joshua Nolet
Deze samenwerking zag je misschien niet zo snel aankomen, maar Chef’Special-zanger Joshua en Kraantje Pappie komen elkaar vaak tegen bij verschillende optredens. Waarom zou je dan geen track opnemen? Dat gebeurde dan ook. Liefde In De Lucht is misschien wel één van de verrassendste tracks van de laatste maanden en kan zomaar een enorme zomerhit worden.

ROCKSTAR – JAI
Follow Me leverde voor JAI nog niet het succes op, waar hij op uit is. Het voormalige lid van B-Brave, heeft daarom nu het zeer hitgevoelige Rockstar uitgebracht. Daarop klinkt hij een beetje als een kruising tussen Jason Derulo en The Weeknd. Lekker funky, met een vleugje stomende R&B. Er zijn maar weinig artiesten in Nederland, die zo’n sound kunnen etaleren.

SPIJT – Maan ft. Jonna Fraser
Maan werkte eerder al succesvol samen met Ronnie Flex. Het resulteerde met Blijf Bij Mij in één van de grootste Nederhop-hits ooit. Spijt heeft een heel andere sound en laat horen dat de R&B-stem van Jonna erg goed past bij de zwoele klanken van Maan.

CLANDESTINO – Shakira & Maluma
Twee van de grootste Latin-sterren die met elkaar een track maken: dat moet wel vuurwerk opleveren. Zwoel klinkt Clandestino zeker, maar of het nummer ook een kans heeft om in Nederland te scoren is nog maar de vraag, gezien de sterke concurrentie van zomerse rammers. En toch. De laatste Top 40-hit die Shakira in Nederland scoorde was met… Precies! Maluma!

SIGNS – HUGAL & Taio Cruz
Het is een tijd geleden dat we wat van Taio Cruz hebben gehoord. Hij scoorde aan het begin van de 10’s dikke Top 40-hits met onder andere Break Your Heart en Dynamite. Voor Signs werkte hij samen met HUGAL, een Franse dj en producer die graag house mixt met hiphop. Dan ben je bij Taio op het goede adres.

Meer nieuwe releases checken? Dat doe je via onze playlist op Spotify!