Fresh: Fifth Harmony en Alain Clark

- Releases

 Fifth Harmony Alain Clark Lorde Major Lazer Camila Cabello
Fresh: Fifth Harmony en Alain Clark
JULIA MICHAELS- uh huh
Terwijl Issues deze week weer in de lift zit in de Media Markt Top 40 komt de 23-jarige Julia Michaels met haar volgende eigen track op de proppen. Al snel, want Issues lijkt niet alleen bij ons nog veel meer te kunnen presteren. Maar misschien dat Michaels zelf wel aan een rap tempo van afleveren gewend is, want los van haar eigen werk levert ze geregeld nummers aan Fifth Harmony, Jason Derulo, Selena Gomez en Justin Bieber.


SUGAR PILL- kovacs
My Love, Diggin en Wolf In Cheap Clothes waren tracks van Kovacs die de Tipparade wisten te bereiken. Die Top 40-hit heeft de 27-jarige nog niet te pakken. De afgelopen tijd is Sharon Kovacs druk geweest met het maken van nieuwe muziek. Daarvan is Sugar Pill zeker geen zoet medicijn maar wel een fijne smaakmaker.


WALL OF GLASS- liam gallagher
Broer Noel is inmiddels geregeld op het podium te zien met zijn High Flying Birds. Ook bij Liam raast het bloed weer door de muzikale aderen. Na de groepen Oasis en Beady Eye heeft hij laten weten in 2017 met een eigen debuutalbum te komen, As You Were. Wall Of Glass is zijn eerste solo-single die donderdag is verschenen.


KISS YOU THE SAME- alain clark
Na hits als Father & Friend, Blow Me Away en Back In My World was Lose Ourselves in 2013 zijn laatste Top 40-succes. Met Kiss You The Same is Alain Clark vandaag weer terug. Het is het deuntje dat vandaag bij ons in het hoofd blijft plakken. Aanrader.


DOWN- fifth harmony ft gucci mane 
Down is de eerste single van Fifth Harmony die ze als kwartet afleveren na het vertrek van Camila Cabello. Maar de dames hebben onmiddellijk de hulp ingeschakeld van een tijdelijk vijfde lid met Gucci Mane die op Down te horen is. Hulp die ze eerder kregen van rappers als Kid Ink, Ty Dolla $ign en Fetty Wap bij hun vorige drie Top 40-hits. Wordt Down hun vierde?


PERFECT PLACES- lorde
Met Green Light scoorde Lorde eerder dit jaar een bescheiden derde Top 40-hit. Over twee weken moet haar album Melodrama verschijnen en daarvan is deze donderdag de tweede single verschenen, Perfect Places, dat op het album het sluitstuk zal zijn en waarbij ze opnieuw samenwerkte met Jack Antonoff.
 
KNOW YOU BETTER- major lazer ft travis scott, camila cabello & quavo
We zien het steeds vaker, pop meets hiphop. Een soort van smoothie waarbij alles in de blender wordt gegooid en het resultaat bedoeld is als frisse cocktail. Misschien dat Katy Perry en Calvin Harris wel de meest recente voorbeelden zijn. Ook Major Lazer komt vandaag met een combi die dance, pop en hiphop bij elkaar brengt met Know You Better. Een wereldtrack als we de bijbehorende video moeten geloven waarin we ook een stukje Amsterdam voorgeschoteld krijgen... 

Wil je meer?  Check dan ons overzicht of luister de tracks in onze Spotify-playlist met nieuwe releases.