Fresh: Bridges van Kensington

- Releases

 Kensington Julia Michaels New Kids On The Block Lijpe D-Double
Fresh: Bridges van Kensington

Kensington heeft de derde single getrokken van het album Control en New Kids On The Block, dat ongekend populair was begin jaren negentig, brengt een nieuwe single uit. We nemen ze onder de loep:

BRIDGES- kensington
Kensington geniet op dit moment nog na van de Control Tour, waar ze afgelopen maand bijna alleen maar uitverkochte shows speelden in Duitsland, Tsjechië, Polen, Oostenrijk, Roemenië, Zwitserland, België en Frankrijk. Deze maand gaan ze met Armin van Buuren mee met zijn Armin Only: Embrace Tour, waarna ze met Paaspop het eerste festival van 2017 zullen aandoen. Vanaf 22 november staan er vijf uitverkochte concerten in de Ziggo Dome op de kalender. Qua muziek gaat Kensington op jacht naar de tiende Top 40-hit. Na de openingstrack Do I Ever en opvolger Sorry is Kensington al weer toe aan de derde single van het album Control. De keus is gevallen op Bridges.


ONE MORE NIGHT- new kids on the block
Eind jaren tachtig debuteerden de New Kids On The Block met You Got It (The Right Stuf) en daarna volgden nog acht Top 40-hits, maar na 1992 bleven de successen voor de Amerikaanse heren uit. In 2013 verscheen het album 10, het zesde album van New Kids On The Block. Daarna werd het wat stil rond Donnie, Jordan, Joey, Jonathan en Danny, Deze week kwam daar verandering in met de release van de single One More Night. Die track is afkomstig van de ep Thankful die op 12 mei moet verschijnen.


ISSUES- Julia michaels
Schrijven kan ze wel, Julia Michaels. Zo leverde ze nummers af voor Selena Gomez, Demi Lovato, Hailee Steinfeld, Fifth Harmony, Little Mix, Rita Ora, Britney Spears, Gwen Stefani, John Legend en recent ook voor het album van Ed Sheeran. Geen kleine hits ook, want voor Justin Bieber leverde ze in 2015 de track Sorry af dat een wereldwijde nummer 1-hit werd. Met Issues begon Julia Michaels op 13 januari haar eigen muzikale loopbaan. Ze maakte de track samen met onder meer Stargate en Benny Blanco. Zeker niet zonder succes, want de track is overal ter wereld aan het groeien en ook kwam de 23-jarige Amerikaanse afgelopen week binnen in de Media Markt Top 40. Deze week verscheen de clip bij het nummer.


GEEN TIJD- lijpe & d-double
Afgelopen jaar lukte het voor Lijpe niet om met Eng verder te komen dan de Tipparade en het zelfde lot kende D-Double dat met Kibra ook niet bij de beste 40 van ons land wist te komen. De twee stonden al samen op het album Levensles met de track Accepteren en werkten mee aan Mandela van SBMG. Dit jaar leveren de twee het nummer Geen Tijd af, dat door Chievva werd geproduceerd en onderdeel uit maakt van de soundtrack bij de game Ghost Recon: Wildlands. Die game kwam dinsdag uit – mooi moment om ook meteen de clip bij Geen Tijd wereldkundig te maken.
 
SAY SOMETHING LOVING- the xx
Na On Hold is Say Something Loving de volgende single van The XX. Afgelopen woensdag dropte de band, die al dik tien jaar aan de weg timmert, de clip bij Say Something Loving. En daar zit opnieuw een stukje herkenning in. Zo hoorde je in On Hold een sample van I Can’t Go For That (No Can Do) van Hall & Oates – in Say Something Loving zit een stukje van Do You Feel It (van Alessi) uit 1976. In de video brengt The XX een eerbetoon aan ‘hun’ stad Londen door heen en weer te springen tussen de hectiek en pracht van de Britse hoofdstad. Say Something Loving is afkomstig van het derde studioalbum van The XX, I See You, dat in januari verscheen.
 
Meer nieuwe releases? Klik dan hier of check onze playlist via Spotify.