Zomer voor de deur, smeren maar!

- Overig

ZomerZon Ed Sheeran Armin Van Buuren Martin GarrixMacklemore
Zonnebrand 2019

De zomer staat weer voor de deur! Dat betekent natuurlijk: zonnige dagen, strand, terrasjes pakken, bijkleuren en als je niet oppast ook verbranden. Daarom is en blijft het natuurlijk altijd belangrijk dat je goed blijft smeren! Vandaag op de dag van de zonnebrand hebben wij wat nummers voor jullie op een rijtje gezet om de zonnige dagen te eren en alert te blijven op het smeren.

Sunburn – Ed Sheeran
Zonnebrand smeren is voor iedereen belangrijk, ongeacht je afkomst of kleur. Het helpt namelijk niet alleen tegen het verbranden! Maar voor mensen met rood haar, zoals Ed Sheeran is het wel nog net even wat crucialer om goed te blijven smeren. Mensen met rossig haar verbranden over het algemeen namelijk net even wat sneller. Ed Sheeran schreef dan ook een nummer genaamd, Sunburn.

Sunny Days – Armin van Buuren
Wie heeft deze track in de  zomer van 2017 nou niet in de auto aangehad? Raampje open en knallen maar met die speakers! En ook nu werkt ie nog prima! Armin weet wel hoe hij de mensen moet laten dansen!

Summer Days - Martin Garrix 
Niet te verwarren met Sunny Days kwam Martin Garrix laatst met zijn nieuwe Summer Days. Samen met rapper Macklemore en zanger Patrick Stump heeft hij weer een lekker zomertrack neer weten te zetten!

Summer - Marshmello
Momenteel gaat hij als een kanon, maar zeker Marshmello moet natuurlijk altijd op blijven passen met de warmte. En ook hij maakte een bouncende synthtrack genaamd Summer.

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!