Wie is toch die hunk in de video van Giant?

- Overig

 Rag'n'Bone Man Calvin Harris
Alfie Chapman

Je hebt vast de video van Giant van Calvin Harris en Rag’n’Bone Man al vaak voorbij zien komen. Maar wie is toch die gast die in de videoclip speelt? Dat hebben we voor je uitgezocht!

Het is de in het Engelse Salisbury geboren danser en model Alfie Chapman. Alfie is een multitalent, zo blijkt wanneer we wat speuren op het internet. Hij danste al in een commercial voor Just Dance en ook de sterren zijn van hem gecharmeerd. Zo danste hij onlangs nog achter soulicoon Chaka Khan bij The Graham Norton Show op BBC 1. 

Is dat nog niet knap genoeg? Alfie lijkt ook nog eens over een elastisch lichaam te beschikken! 

Alsof dat niet genoeg is, heeft hij ook nog een webshop waarop hij kleurige en modieuze kleding verkoopt, die hij uiteraard ook zelf draagt. Ook voor andere merken maakt Alfie maar wat graag reclame. 

View this post on Instagram

Where to next💡

A post shared by Alfie Chapman (@alfiechapman__) on

Heb je het optreden van Calvin en Rag'n"Bone Man tijdens de BRIT Awards gezien? Ook dan heb je dit talent kunnen spotten. Net als in de clip, mocht hij ook op dit podium zijn dansmoves vertonen. 

En ja, dames. Alfie beschikt ook over een sixpack!

Wil je meer weten over Alfie Chapman? Dan kun je hem volgen via Instagram. Maar je kunt natuurlijk ook die ontzettend dikke video van Giant op repeat zetten. 

Foto: YouTube