Voor wie moet Duncan Laurence oppassen?

- Overig

 Eurovisiesongfestival Duncan Laurence
Duncan Laurence 2019

De bookmakers zeggen natuurlijk al weken dat onze inzending voor het Eurovision Songfestival, Duncan Laurence als eerste gaat eindigen, maar we moeten zeker niet te vroeg juichen. Duncan heeft namelijk een aantal sterke concurrenten!

2. Zweden
Waar Duncan voor zijn gevoel op plaats twee eerst nog achtervolgd werd door de Italiaanse Mahmood, staat inmiddels de Zweedse John Lundvik te wachten. Met zijn 14 % kans op winnen zit hij met zijn nummer Too Late For Love behoorlijk op de hielen van Duncans 23% slagingskans voor Arcade.

3. Frankrijk
Ook de Franse Bilal Hassani doet het niet slecht. Bilal is nog maar 19 jaar, maar vertegenwoordigt nu al Frankrijk op het Eurovisie Songfestival met het nummer Roi. Een nummer dat gaat over zelfacceptatie, iets dat erg hoog staat in het leven van de jonge Bilal. 

4. Rusland
Strak achter Bilal volgt de Russische Sergey Lazarev met het nummer Scream. Eerder stond Sergey nog op nummer twee, maar ook toen al zag Duncan zelf Italie als een grotere concurrent. Echt bang is hij dus niet voor Lazarev. 

5. Azerbaijan
En ten slotte staat op 5 met een winkans van 7% Chingiz uit Azerbaijan met zijn nummer Truth. En helemaal onderaan op nummer 41 vinden wij Montenegro met hun nummer Heaven

Check hier de Songteskst van Duncans Top 40-Hit Arcade!

Lees hier ook 5 Facts About: Duncan Laurence!

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!