Vijf tracks om de start van de lente goed te beginnen

- Overig

 Miss Montreal Wulf Zedd Katy Perry
Sigrid 2019

Het is 20 maart én dat betekent niet alleen dat je vandaag mag gaan stemmen voor de provinciale staten en het waterschap, het is ook de eerste dag van de lente! Check hier vijf tracks om je lente goed mee te beginnen.

De vogeltjes fluiten, de koeien mogen weer naar buiten en het wordt weer warmer: de lente is begonnen. Voel jij de lentekriebels al? Met deze vijf tracks sowieso wel!

Sigrid - Don't Feel Like Cyring
Momenteel staat deze track op de twaalfde plek in de Tipparade, maar hij verdient nog wat extra 'shine'. Dit nummer is perfect voor je lente playlist: wanneer je dit nummer aan zet, zit je meteen met je hoofd in de wolken. 

Check de songtekst van Don't Feel Like Cyring

Katy Perry, Zedd - 365
Dit nummer uit de Top 40 geeft je meteen lentekriebels. De vrolijke sound en Katy Perry haar stem laten je meteen mee fluiten. Pak je fiets maar uit de schuur, zet je koptelefoon op én gaan met die banaan! 

Check de songtekst van 365

Arcade Fire - Baby Mine
Arcade Fire schreef dit nummer voor de nieuwe film Dumbo dat deze Lente uit komt. De track is niet alleen perfect voor deze film, ook in jouw lente playlist hoort hij thuis. Zet hem maar eens aan en je begrijpt wel wat we bedoelen ;). 

Anderson. Paak - King James
Dit nummer is nog maar gloednieuw: afgelopen vrijdag release Anderson. Paak deze track. Zoals we gewend zijn van mr. .Paak zit ook deze track vol met RnB, funk en soul invloeden. Heerlijk om zo het lenteseizoen te beginnen! 

Wulf, Miss Montreal - Scared Of Love 
Als laatste in dit rijtje wederom een samenwerking. Onze eigen Nederlandse Top 40-artiesten Wulf en Miss Montreal doken samen de studio in én daar kwam dit prachtige plaatje uit. Misschien zijn we 'scared of love', maar wij zijn niet 'scared of spring'!

Check de songtekst van Scared Of Love

(Foto: Instagram @thisissigrid)