Top 40-hits uit programma Beste Zangers

- Overig

 Tino Martin Glennis Grace

Afgelopen vrijdag kwam Pa Olvidarte als hoogste binnen in de Top 40. Pa Olvidarte is een duet tussen Emma Heesters en Rolf Sanches en is ontstaan in het programma Beste Zangers. De afgelopen jaren stonden er aardig wat tracks uit het programma in de Top 40. Check hier de vier grooste 'Beste Zangers-hits'. 

4. Do - Hij Gelooft In Mij 
Dit nummer komt uit een aflevering uit 2011, die over Wolter Kroes ging. In dit seizoen deden onder anderen ook Lange Frans, Glennis Grace en Anita Meyer mee. Maar Do is de gene die van Hij Gelooft In Mij een prachtige versie maakt die de Top 40 binnen kwam. 

3. Tino Martin - Zij Weet Het
In 2018 zong Tino Martin zijn versie van Glen Faria zijn track Zij Weet Het. Dit nummer stond maar liefst zeventien weken in de Top 40 en scoorde daarmee 312 punten. Hoger dan de tiende positie kwam Zij Weet Het niet, maar toch is het de derde grootste 'Beste Zangers-hit'. 

2. Glennis Grace - Afscheid 
De op één na grootste 'Beste Zangers-hit' is ook voor het seizoen uit 2011. Glennis Grace deed in de aflevering over Xander De Buisonjé het nummer Afscheid. De song veroverde meteen de Top 40, want hij bereikte zelfs de tweede plek. In totaal heeft Afscheid van Glennis Grace 468 punten gescoord. 

1. Duurt Te Lang - Davina Michelle
Ook het seizoen van 2018 was een succesvolle, want Davina Michelle staat met Duurt Te Lang bovenaan dit lijstje. Na de laatste aflevering van het seizoen van vorig jaar ging het nummer van Davina Michelle gelijk viral, zo ook in de Top 40. Davina heeft records gepakt met haar versie van het nummer van Glen Faria. In totaal scoort Duurt Te Lang 811 punten en stond 27 weken in de lijst waarvan elf op nummer 1.