Throwback Thursday: Toen Ronnie Flex nog bekogeld werd met bier

- Overig

 Ronnie FlexVieze fur BastilleThrowbackthursday
Ronnie Flex 2019

Wat gebeurde er in het verleden allemaal op 18 april? In Throwback Thursday blikken wij terug op drie gebeurtenissen in de muziekindustrie die ooit op 18 april zijn gebeurd.

Op 18 april in  1960 zende radio Veronica hun eerste testuitzending uit vanaf een boot op de Noordzee. Ook werd PSV voor de 22e keer kampioen van de Nederlandse Eredivisie. Dit zijn zeker erg interessante feitjes, maar jij wilt natuurlijk weten wat de Top 40-artiesten deden op 18 april! Check het hier:

Vieze Fur geboren
18 april was in 1983 de dag van Vieze Fur van de Jeugd Van Tegenwoordig. Op die dag werd de rapper geboren, toen beter bekend met eigen naam: Alfred (Freddy) Tratlehne. Vandaag is Vieze Fur 36 jaar geworden. Happy Birthday!
Wist je dat hij nog meer talenten heeft naast rappen? Vieze Fur heeft ook een grote passie voor koken!

Check de songtekst van de Top 40-hit Sterrenstof van de Jeugd Van Tegenwoordig waar Vieze Fur deel van uit maakt

Bier op Ronnie Flex
Inmiddels krijgt Ronnie Flex alleen maar lof: van jong tot oud, iedereen houdt van de rapper. In 2016 was dit nog anders: Op 18 april dat jaar werd hij voor de zoveelste keer bekogeld met bekers bier vanuit het publiek. Destijds liet Ronnie weten dat hij het "heel vervelend" vond. Gelukkig heeft de rapper nu geen last meer van dit soort taferelen en daar zijn wij ook blij mee!
Check hier het artikel uit 2016 over Ronnie Flex krijgt meer bier.

Check de songtekst van Ronnie Flex zijn Top 40-hit Blijf Bij Mij

Bastille met orchestra in Tivoli
Vorig jaar op 18 april vond er een érg bijzonder concert plaats. In Tivoli Vredenburg in Utrecht speelde de Top 40-band Bastille samen met een orchestra. Dit deden ze in de grote concertzaal van het poppodium met een bijzondere akoestiek. Dat moet een erg speciaal optreden zijn geweest!

Check de songtekst van Bastille hun meest recente Top 40-hit Grip

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!