Throwback Thursday: 'Lady Gaga jarig en Ed Sheeran zegt sorry'

- Overig

Throwbackthursday Drake Ed Sheeran Lady Gaga
Lady Gaga 2019

Wat gebeurde er in het verleden allemaal op 28 maart? In Throwback Thursday blikken wij terug op drie gebeurtenissen in de muziekindustrie die ooit op 28 maart zijn gebeurd. 

28 maart is de 87ste dag van het jaar en hierna volgen nog 278 dagen tot het einde van het jaar. Heel interessant, maar jij wilt natuurlijk weten wat de Top 40-artiesten deden op 28 maart! Check het hier:

Lady Gaga geboren
28 maart is de verjaardag van de superster Lady Gaga. In 1986 werd Stefani Joanne Angelina Germamotta in New York geboren. Toen de zangeres nog maar negentien jaar oud was begon zij met haar muziekcarrière en inmiddels heeft ze al vijftien Top 40-hits gescoord. Wil je meer over de jarige jet lezen? Check dan het Jarig-artikel over Lady Gaga.

Check de songtekst van Lady Gaga haar Top 40-hit Shallow.

Ed Sheeran biedt excuses aan
Op 28 maart 2017 heeft Ed Sheeran een fan zijn verontschuldigingen aangeboden nadat een filmpje van die fan werd verwijderd van Facebook. Ze plaatste haar versie van Top 40-hit Castle On The Hill op Facebook, maar het social media-platform nam dat niet in ontvangst. Daarmee zou ze echter een overtreding hebben gemaakt op de procedures van Facebook. Toen ze drie dagen geen toegang kreeg tot Facebook heeft ze dit gedeeld op YouTube én je raadt het nooit: Ed Sheeran zag de video. Hoe de zanger reageerde check je in het artikel uit 2017.

Check de songtekst van Ed Sheeran zijn Top 40-hit Castle On The Hill.

Drake in Ziggo Dome
Wat er ook op 28 maart gebeurde was het concert van Drake in de Ziggo Dome in 2017. Dit ging niet zonder slag of stoten: het concert zal eerst op 20 januari plaatsvinden, toen dit niet doorging werd de show verplaatst naar 26 januari. Helaas voor alle fans, want op 26 januari was Drake nog niet klaar om op te gaan treden, dus verplaatste hij het optreden wéér en ditmaal naar 26 maart. Je verwacht het al: op 26 maart was de rapper té ziek om de show te doen, dus uiteindelijk kwam het concert op 28 maart terecht. Gelukkig was de show wél een spektakel met lichten, vuurwerk, specials effects en een amazing decor! Dit jaar staat Drake weer in de Ziggo Dome en je raadt het al: de rapper heeft wéér zijn shows verplaatst... 

Check de songtekst van Drake zijn Top 40-hit Hotline Bling.

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!