Throwback Thursday: Chris Martin in 2017 fan van Harry Styles

- Overig

 Blof ABBA Harry Styles ThrowbackThursday
Harry Styles

Wat gebeurde er in het verleden allemaal op 25 april? In Throwback Thursday blikken wij terug op drie gebeurtenissen in de muziekindustrie die ooit op 25 april zijn gebeurd.

Op 25 april in 1957 nam Ajax de voetbalspeler Johan Cruijff aan als lid. Ook werd Feyenoord in 1999 voor de 14e keer kampioen van Nederland. Heel interessant het voetbalnieuws van 25 april, maar jij wilt natuurlijk weten wat de Top 40-artiesten deden op 25 april. Check het hier:

Zanger ABBA geboren
In Utrecht draait de musical Mama Mia met de hits van ABBA nog in volle toeren. Op 25 april 1945 was het ook groot feest, toen werd één van de zangers van de groep geboren: Bjorn Ulvaeus. Wist je dat hij dit voorjaar een ABBA-restaurant gaat openen? Hier kun je genieten van Grieks eten en je favoriete ABBA nummers, gezongen door professionele zangers.

Check de songtekst van ABBA hun Top 40-hit Waterloo

Harry Styles geïnterviewd door artiesten
Op 25 april in 2017 vond er een bijzondere gebeurtenis plaats: Harry Styles werd op een opmerkelijke manier geïnterviewd. Niet door een journalist maar door onder anderen Rita Ora en Ed Sheeran. Ook Chris Martin, de zanger van Coldplay mocht de voormalig One Direction-ster interviewen. Zo vroeg Chris onder andere of hij voor zijn fanclub mocht werken. 
Check het artikel op Top40.nl hier.

Check de songtekst van Harry Styles zijn Top 40-hit Sign of the Times

BLØF in Paradiso 
In 2014 stond BLØF op 25 april in de poptempel van Nederland: Paradiso. Dit was niet de laatste keer dat de Zeeuwse band in het podium in Amsterdam speelde. In december 2017 stonden zij er ook. Binnenkort gaat BLØF weer iets groots doen: ze gaan de Ahoy in Rotterdam plat spelen. Op 14 december 2019 om precies te zijn. 

Check de songtekst van BLØF hun Top 40-hit Zoutelande

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!