Super Bowl halftime special: wat gebeurde er de afgelopen tien jaar? (PRIJSVRAAG)

- Overig

Superbowl
Katy Perry 2019

De eerste Super Bowl halftime show vond plaats in 1967. 3 februari 2019 wordt de 52e editie van de halftime show gehouden met niemand minder dan Maroon 5. 

In dit artikel blikken wij terug op de afgelopen 10 jaar Super Bowl halftime show's. Verder is er ook een prijsvraag waarin wij tickets mogen weggeven voor de Super Bowl Lili Party in Amsterdam. Lees snel verder!

2009
In dit jaar verzorgde Bruce Springsteen samen met the E Street de Super Bowl halftime show. Ze deden vier nummers waaronder Top 40-hit Glory Days

2010:
In 2010 trad The Who op in het Sun Life Stadium in Miami. De groep nam geen gast-artiesten mee en rockde de show helemaal zelf!

2011
Voor het eerst stond hiphop centraal tijdens de Super Bowl halftime show. The Black Eyed Peas en Usher traden samen op met rock-legende Slash

2012: 
Madonna verzorgde dit jaar de halftime show, maar dit deed ze niet alleen! Samen met LMFAO, Cirque du Soleil, Nicki Minaj, M.I.A., Cee Lo Green en Andy Lewis stond ze op het podium. Ook werden de artiesten ondersteund door een aantal muziekscholen.

2013:
Dit was een hele speciale editie van de Super Bowl halftime special. Niet alleen omdat Beyoncé op trad, maar ook om wie ze mee nam! Sinds 2005 is de groep waar ook Beyoncé in zat, Destiny's Child uit elkaar. Maar voor de halftime show kwam het drietal nog één keer samen. 

2014:
Hit-machine Bruno Mars trad op met maar liefst vier Top 40-hits, maar nog bijzonderder:, de samenwerking met hun gast-artiest Red Hot Chili Peppers. Tijdens het vijfde liedje wat hij speelde kwam de band op en speelde ze de hit Give It Away van de band.

2015:
Katy Perry nam dit jaar wel érg aparte attributen mee. Maar ook nodigde ze de artiesten Lenny Kravitz en Missy Elliott uit.

2016:
2016 was hét jaar dat alle grote artiesten er stonden. Coldplay stond in het middelpunt, maar niemand minder dan Beyoncé, Bruno Mars én Mark Ronson traden ook op. 

2017:
Dit jaar stond er maar één artiest op het podium, maar niet minder goed. Lady Gaga liet zeker zien hoe je een goede show neer zet!

2018:
Justin Timberlake had wel iets goed te maken na het incident met Janet Jackson tijdens de Super Bowl halftime show in 2004. Hij trok aan het einde per ongeluk haar topje naar beneden en wordt de zogenaamde nipplegate genoemd. Maar in 2018 maakte de zanger dit méér dan goed, wat een optreden!

2019:
Op 3 februari vindt de Super Bowl halftime show van 2019 plaats. In Atlanta zal Maroon 5 samen met gast-artiesten Travis Scott en Big Boi optreden. Wij kijken er naar uit! 

***PRIJSVRAAG***

Ben je ook helemaal enthousiast geworden van de Super Bowl halftime special? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen 4 tickets weggeven voor de Super Bowl Lili Party in Amsterdam. Kijk samen met drie vrienden naar live naar wedstrijd én naar de halftime show onder het genot American food, muziek en cheerleaders! Het enige wat jij moet doen is de volgende vraag beantwoorden:
Wie trad er in 2015 op met haaien?

De inzendtermijn voor deze prijsvraag is verstreken. 

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!