Deze Top 40-hits uit 2019 zou je bijna vergeten

- Overig

 Kehlani Zedd Anouk Kraantje Pappie The Weeknd
The Weeknd

2019 zit er bijna op. Een jaar vol hits, de een groter dan de ander. Sommige tracks zou je zelfs bijna vergeten. Check hier vier van de kleinste Top 40-hits van 2019. Ken jij ze allemaal nog?

4. LOST IN THE FIRE - Gesaffelstein feat. The Weeknd
The Weeknd maakt aan het eind van het jaar zijn comeback met Blinding Lights, maar eerder dit jaar scoort de Canadese zanger al een hit in de Top 40. Al zal niet iedereen zich die track nog kunnen herinneren. Lost In The Fire is een samenwerking met de Franse dj Mike Lévy, die zich Gesaffelstein noemt en eerder verantwoordelijk was voor onder andere twee nummers op het album Yeezus van Kanye West. Lost In The Fire staat slechts 5 weken in de Top 40 en komt niet hoger dan 35.

3. MILLION DOLLAR - Anouk
Anouk zit niet stil dit jaar. Aan het begin en aan het eind van het jaar is ze te zien in The voice of Hoilland, in april vult ze de Ziggo Dome en kort daarvoor brengt ze Million Dollar uit. Het is weliswaar haar eerste Top 40-hit sinds 2016, maar echt ver komt de track niet. Het staat drie weken in de Top 40 en komt niet verder dan 34.

2. VALLENDE STER - Kraantje Pappie
Kraantje Pappie is goed in het maken van catchy tracks, maar met Vallende Ster is het dit jaar snel afgelopen. En dat ondanks de hulp van sterren als Sjaak, Maan en onze eigen Domien, die in de zeer zomerse video uit de lucht komen vallen. Slechts twee weken staat Vallende Ster in de Top 40, met 38 als hoogste positie. Om er daarna als een.... Vul zelf maar in.

1. GOOD THING - Zedd & Kehlani
Zedd en Kehlani stonden niet eens zo lang geleden in de Top 40. Begin november komt Good Thing de lijst binnen op nummer 40 en dat is meteen ook de hoogste positie die de track heeft gehaald. Twee weken lang staat het nummer op de onderste plek in de Lijst der lijsten en daarna is het klaar.

Natuurlijk waren er dit jaar veel grotere hits in de Top 40 en die check je op 1 januari van 10:00 tot 18:00 op Qmusic, in de Top 100 over 2019! 

Foto: YouTube