Met deze tracks kom je de eerste schoolweken door

- Overig

 Anne-Marie Conor Maynard Kris Kross Amsterdam J Balvin DJ Snake Diggy Dex Kensington Snelle Normani

Balen, de zomervakantie zit er weer op. En dat betekent natuurlijk weer een nieuw jaar vol boring docenten, conciërges die willen dat je de aula opruimt en weer een jaar in de stinkende adem van je wiskundeleraar zitten. Deze tracks helpen je het nieuwe jaar door.

FUCK, I’M LONELY – Lauv with Anne-Marie
Ga je naar de brugklas en voel je je de eerste dagen wat alleen? No worries. Je maakt snel genoeg nieuwe vrienden. En tot die tijd: zet deze track van Lauv en Anne-Marie even op. Dan ben je niet de enige die zich alleen voelt.

MOTIVATION – Normani
Op zoek naar wat zin? Normani heeft nog wel wat in de aanbieding. En je boft, want ze zingt in Motivation dat ze maar wat graag jouw motivatie wil zijn. Prima, hoef je daar ook niet meer naar op zoek.

DANCE MONKEY – Tones And I
Een tip van ons: laat deze track lekker hard uit de speakers van de aula knallen en klim met je vrienden of vriendinnen op de tafels. Even schudden met die billen en wedden dat mensen zich aansluiten? Je hebt meteen je eerste feestje in je eerste schoolweek. Mocht dit niet werken: de hele school weet meteen wie je bent!

OOH GIRL – Kros Kross Amsterdam, Conor Maynard feat. A Boogie Wit da Hoodie
Het nieuwe schooljaar heeft ook een voordeel: je ziet die ene chick of guy weer, die je hart veel sneller laat kloppen. Maar hoe spreek je diegene aan? Gebruik gewoon de eerste line uit deze track van Kris Kross Amsterdam: Ooh girl, I love you so, never ever, ever gonna let you go. Als je ‘m zingt maak je waarschijnlijk meer kans. En voor de dames: er is ook een versie over jongens. Zoek op Spotify maar eens naar Knockin’ Boots van Candyman.

VLIEGEN – Bilal Wahib
En dan een tip die zo van je docent Nederlands had kunnen komen: bedenk waar je het voor doet. Stel dat je net als Bilal Wahib wil vliegen in een private jet, dan moet je toch echt netjes je best doen. Tot zover de enige tip uit dit rijtje waar je van over je nek gaat.

REÜNIE – Snelle
Gepest worden sucks. Snelle schreef er zijn hit Reünie over en geeft in de track aan dat hij alleen maar sterker is geworden. Zet deze track dus lekker op als die pestkop uit de derde je weer eens lastigvalt. Maar vergeet het ook zeker niet te melden bij mentor!

LOCO CONTIGO – DJ Snake & J Balvin & Tyga
Wil je nou echt niet uit die vakantievibe komen? Zet dan de tracks op die je deze zomer hebt op repeat had staan. Neem bijvoorbeeld Loco Contigo. Denk aan die ene dude die je in Llorett bent tegengekomen of die chick met die mooie ogen op de Pride in Amsterdam. Of stel je gewoon weer dat strand voor waar je lag te bakken…

TIEN SECONDEN – Diggy Dex
Zit je in een klas die maar niet stil wil worden? Word je helemaal gek van die ene gast die stoer blijft doen of die ene meid geen moment haar lippen op elkaar kan houden? Doe dan stiekem even je AirPods in en luister rustig naar deze track van Diggy Dex. Even rust.

WHAT LIES AHEAD – Kensington
Kom je in een nieuwe klas? Laat dan alle shit achter je. Een nieuwe start. Daar zingt Kensington ook over op hun nieuwe track What Lies Ahead. Maak er jouw jaar van!

Mochten deze tracks nou niet werken, dan kun je ook gewoon iedere vrijdagmiddag lekker de Q-app aanslingeren. Luister je gewoon lekker naar de Top 40 met Domien. Of je checkt (ook op je andere schooldagen) het digitale station Qmusic Top 40. Ook fijn!