Kijktips voor het Weekend: week 49

- Overig

 kijktips
Ariana Grande 2018

Nog één dagje en dan is het weer weekend... voor velen van jullie betekent dit: bankhangen achter de tv. Wij helpen je daar graag een handje bij!

Van Netflix tot de NPO tot aan Videoland, ze staan allemaal vol met prachtige muziekdocumentaires en muziekfilms. Check hier onder onze kijktips voor het weekend!

Ariana Grande 
Vandaag wordt Ariana Grande onderscheiden als Woman Of The Year. Daarom tippen wij jou om de eerste aflevering van de docuserie over Ariana Grande te kijken. De afleveringen bieden een kijkje achter de schermen bij Grandes Dangerous Woman Tour en het opnameproces van haar album Sweetener. 

The Other Woman
Deze film is een romantische komedie uit 2014. In principe heeft de film niks met muziek te maken, maar omdat Nicki Minaj jarig is op 8 december en zij een rol heeft in deze film, tippen wij hem toch. En natuurlijk omdat het een heerlijke film is! Je kunt de film via Pathe-thuis bekijken. 

Van der Vorst Ziet Sterren
Van der Vorst Ziet Sterren is op woensdagavond te bekijken op RTL. Maar op Videoland kun je alle afleveringen van afgelopen seizoen kijken. Zo ging hij langs bij onder andere Ronnie Flex, Nielson en Roxeanne Hazes. Ook de vorige seizoenen zijn te bekijken via Videoland. 

Wil je volgende week weer inspiratie op doen voor het weekend? Geen probleem! Om donderdag 16:00 uur staat er weer een nieuwe Kijktips voor het Weekend op onze site. Veel kijkplezier!

(Foto: YouTube)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!