Kijktips: New Year's Eve Special

- Overig

Kijktips Lil Kleine
Lil Kleine 2018

Vandaag hebben wij een speciale Kijktips editie voor je: een NYE Special. Geen zin om te feesten op oudejaarsavond máár heb je ook geen idee wat je op tv gaat kijken? Geen probleem! Wij helpen je een handje.

After The Raves
Omdat je geen zin hebt om te feesten of omdat alle tickets voor die vette party razendsnel uitverkocht waren, hebben wij een goed alternatief voor je. Met de docuserie After The Raves kom je alles te weten over de wereld in de elektroniche dance muziekindustrie. Check hem snel op Netflix!

Top 2000
Natuurlijk kunnen we bij oud en nieuw de Top 2000 niet vergeten. De NTR verzorgt de televisie-uitzendingen op NPO 3: de Top 2000 Quiz, Top 2000 Untold stories, Top 2000 a gogo en de registratie van het concert Helden van Top 2000 op NPO 3. 

New Year's Eve
Op New Year's Eve kunnen we natuurlijk geen speelfilm overslaan. Om in het thema te blijven hebben wij de film New Year's Eve uitgekozen als kijktip. De film is een romantische komedie om bij weg te zwijmelen. De movie check je op Pathe Thuis voor maar 2,99 euro! Trek die onesie en pandasloffen maar alvast aan en ren snel naar de bank toe om deze film aan te zetten. 

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!