Instalicious: Sucker maar dan anders

- Overig

 Martin Garrix Lost Frequencies Bruno Mars Rita Ora Kris Kross Amsterdam Jonas Brothers
Jonas Brothers

Iedere week check je hier de grappigste, ontroerendste en opzienbarendste Instagram-posts van celebs. Deze week schieten we van een feestvierend Kris Kross Amsterdam naar een jaloersmakende foto van Martin Garrix en van een wachtende Mabel naar een bijzondere clip van Sucker van de Jonas Brothers.

Kris Kross Amsterdam
Al 6 weken voert Hij Is Van Mij van Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha en Bizzey de Top 40 aan. Dat moet natuurlijk gevierd worden met hoe kan het ook anders: champagne!

Kai Merckx
Nadat je hier vorige week al checkte dat Qmusic-dj Kai Merckx op hilarische wijze kennismaakte met de Vlaamse alleskunner Niels Destadsbader, volgt deze week deel 2. Kai probeert Niels op werkelijk alle manieren onder de aandacht te brengen...

View this post on Instagram

Groetjes!🙋‍♂️ #VideosKai

A post shared by Kai Merckx (@kaimerckx) on

Mabel
Baal je weleens van dat lange wachten op het vliegveld? Troost je dan bij de gedachte dat een ster als Mabel dit misschien meerdere keren per week moet doorstaan...

Martin Garrix
Veel jongens en mannen dromen ervan om een keer met PSG-voetballer Neymar te mogen kletsen. Martin Garrix kijkt daar al niet meer van op. Hij maakt gewoon lol met één van de grootste voetballers ter wereld.

View this post on Instagram

lets gooooooo @neymarjr

A post shared by Martin Garrix (@martingarrix) on

Snelle
Je hebt artiesten die de kantjes er vanaf lopen en je hebt Snelle. Als hij een show geeft, heeft hij niet veel rust. De MC wil namelijk dat alles perfect is. 

Yungblud
Wanneer je Yungblud vraagt naar de betekenis van zijn teksten, mag je gerust wat uurtjes achterover leunen. 

Jonas Brothers
Ken je de videoclip van Sucker al uit je hoofd? Vergeet die dan. Beter dan de clip die de Jonas Brothers op Instagram hebben geplaatst, wordt het niet.

View this post on Instagram

Incredible 🔥🔥🔥 #Sucker

A post shared by Jonas Brothers (@jonasbrothers) on

Lost Frequencies
Als je zelf optreedt, heb je niet veel tijd om optredens te checken. Dus wist Lost Frequencies even niet waar hij moest kijken...

Rita Ora
Die arme Rita Ora blijkt al die tijd de verkeerde maat bh te hebben gedragen...

Bruno Mars
Grote Bruno's worden klein.

View this post on Instagram

Art by Jesus #GodsPlan

A post shared by Bruno Mars (@brunomars) on

Foto: Instagram / Jonas Brothers