Famke Louise: “Ik zet mezelf neer als de Boss Bitch die ik ben”

- Nieuws

 Famke LouiseBoss bitchInterview
Famke Louise 2019

Afgelopen week kwam Famke Louise naar buiten met wel een hele verassende track. Haar nieuwste single, Boss Bitch, is heel wat anders dan we van haar zijn gewend, maar de reacties zijn lovend. Famke zelf kan niet wachten om Boss Bitch op ieder festival te gaan pompen deze zomer! Meer over deze powertrack lees je hier!

“Boss Bitch is eigenlijk ontstaan omdat ik graag een track wilde maken die je goed kunt pompen op een festival. Ik dook met Joey, Jordan Wayne, de studio in en zo ontstond het nummer. Het ligt nu al zeker 2,5 maand klaar, maar nu het festivalseizoen echt gestart is, leek dit mij het perfecte moment om het te droppen!”

Doe lekker wat je zelf wil
“Met deze krachtige track zet ik mezelf neer als de Boss Bitch die ik ben. Ik zou het niet benoemen als een feministische track of een track naar de haters, maar ik wil gewoon dat iedereen doet wat ie zelf leuk vind, dat doe ik namelijk ook.”

Positieve reacties
“De track is natuurlijk wel heel anders dan normaal, daar moeten mensen aan wennen merk ik. Wel krijg ik elke dag echt bergen DM ‘s met positieve reacties. En op festivals wordt ie zoals verwacht erg goed ontvangen, mensen gaan echt helemaal los. ”

“Ik ben echt een gestoorde”
“In de clip ze je mij op een gegeven moment aan als aan de ene kant een engel aan daartegenover aan de andere kant een duiveltje. Dit laat eigenlijk zien dat ik ook twee kanten heb. Op televisie zie je een redelijk rustige Famke, terwijl ik met mijn vriendinnen echt een gestoorde ben, die geen genoeg krijgt van grapjes.” Aan het einde zien we ineens een hele futuristische clip. Dit lijkt bijna het begin van de volgende track, klopt dat? “Ja, het heeft inderdaad wel met een rede een open einde, die volgende clip kun je wel verwachten”

Gevoelige tracks
“Wanneer de volgende track komt, dat laat ik altijd bewust niet weten. Zo blijven de mensen nieuwsgierig. Wel is de volgende track een samenwerking. Bij Van de Vorst ziet sterren, zagen wij een hele gevoelige kant van jou. Zou je zoiets ook weleens uit willen brengen? “Een gevoelige track zoals je die daar hoorde zou ik wel uit willen brengen, maar dan wel op een album. Dat komt vanzelf.”

Festivalseizoen pompen
“Verder kunnen jullie mij deze zomer op veel festivals zien, daar heb ik heel veel zin in! En er komt een onwijze zomertour aan. Hierbij ga ik ook in het buitenland de clubs af. Dat is mega leuk, maar wel erg zwaar. In deze periode heb ik weinig vrije tijd hahah.”

Dilemma: Nooit meer optreden, maar wel muziek maken of Wel optreden, maar alleen nog maar covers mogen zingen?
“Nooit meer optreden, muziek maken blijft voor mij wel echt het belangrijkst. Het lijkt mij ook onwijs gaaf om mijn eigen musical te maken!”

Welk nummer van jezelf had volgens jou een Top 40-Hit moeten zijn?
“In al mijn tracks geloof ik evenveel, maar op Boss Bitch kunnen de mensen wel echt losgaan. Ik denk dat als ze eraan gewend zijn, dat het wel komt.

Check hier Famke's track Boss Bitch!

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!