Dj's met de meeste Alarmschijven

- Overig

 Avicii Afrojack Martin Garrix Armin Van Buuren Tiësto David Guetta Calvin Harris

Afgelopen week scoorde Martin Garrix de Alarmschijf met zijn nummer These Are The Times én dat maakt hem, samen met Afrojack, de Nederlandse dj met de meeste Alarmschijven! Check hier de top 4 van dj's met de meeste Alarmschijven.

4. Vier dj's met vijf alarmschijven
Op de 5e plek staan maar liefst vier verschillende dj's. Al deze artiesten scoorden namelijk vijf Alarmschijven. Twee hiervan zijn Nederlandse artiesten: Tiësto en Armin Van Buuren hadden allebei vijf keer de Alarmschijf. Ook The Chainsmokers en Avicii werden vijf keer extra vaak gedraaid. 

3. Martin Garrix en Afrojack
Eigenlijk deelt Martin Garrix deze plek met Afrojack, want beiden hebben zes Alarmschijven gescoord. Afgelopen week had Martin Garrix de Alarmschijf met zijn track These Are The Times.

2. Calvin Harris
Met één Alarmschijf meer als Martin Garrix en Afrojack staat Calvin Harris op de 7e plek. Zijn laatste Alarmschijf was in januari dit jaar met zijn track Giant.

1. David Guetta
Ver bovenaan staat David Guetta met maar liefst twaalf Alarmschijven Een bijzondere was in 2016: toen scoorde hij met zijn track This Ones For You het EK anthem van dat jaar én de Alarmschijf.

(Foto: BSR Agency)