Deze Insta-posts mag je deze week niet missen

- Overig

 Shawn Mendes Khalid MaanAndré hazes jr Jonas Brothers Ronnie Flex P!nk
Khalid

Ook deze week hadden artiesten het maar weer druk met foto’s posten op Instagram. Welke mag je echt niet missen? Je krijgt er weer tien voor je kiezen.

Shawn Mendes
Hij houdt van Amsterdam en als je er dan toevallig moet optreden, waarom dan geen tochtje door onze hoofdstad? Shawn Mendes deed het en ging met veel fans op de foto. Ook bedankte hij het publiek in de Ziggo Dome met een mooi filmpje. 

Maan
De eerste fanboys onder de sterren moeten nog gevonden worden, maar we hebben al een fangirl. Maan was bij het concert van Shawn aanwezig en liet zich flink horen!

Lewis Capaldi
De UK is in de ban van de Brexit, steekpartijen in Londen en van Lewis Capaldi. De zanger stond vrijdag met Someone You Loved voor de tweede keer op nummer 1 in de Official Singles Chart en dat was reden voor een feestje!

Khalid
Met de inkomsten die Khalid momenteel heeft, kun je een heel aardige auto kopen. Maar de Talk-zanger blijft bescheiden en besloot te kiezen voor een wat kleiner model.

View this post on Instagram

put it in drive I’ll be outside I’ll be otw

A post shared by Khalid (@thegr8khalid) on

P!nk
Mama moet werken, maar daar neemt het zoontje van P!nk geen genoegen mee. Hij is gewoon met zijn vader Carey Hart aanwezig bij de optredens van ma en gilt het uit van plezier!

Ronnie Flex
Ondertussen maakt Ronnie Flex zich vooral druk over waar de luiers liggen en waar die speen ook alweer is gebleven. Wat ben je schattig als papa, Ronnie!

View this post on Instagram

Ride & Die for ya

A post shared by Nori 🇳🇱 (@ronnieflex010) on

Jonas Brothers
De Jonas Brothers zijn weer bij elkaar en wat heet. Hun single Sucker gaat als een malle in de VS. Toch zijn de mannen nog maar wat trots dat ze in bepaalde dingen beter zijn dan hun broers. Zo verschijnt er een glimlach op het gezicht van Joe, wanneer hij bij James Corden vertelt dat hij kan fluiten.

André Hazes
Hazes en Ajax. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dus welke geluksvogel was aanwezig bij de ontmaskering van Real Madrid? Precies…

View this post on Instagram

Dit maakt mij trots zeg hé😍

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Niels Destadsbader
Wie? Nou, binnenkort ken je misschien wel zijn nummers van binnen en van buiten. Want Q-dj Kai Merckx zorgt dankzij een verkeerde kartonnen pop voor misschien wel de doorbraak van de sympathieke Belg in Nederland. In zijn thuisland verkoopt hij al Sportpaleizen uit en weet hij hit na hit, na hit, na hit te scoren.

Charlie Puth
Geef die jongen een synthesizer en hij gaat los!

Foto: Instagram / thegr8khalid