BENR maakt van Before You Go Voordat Je Vlucht

- Overig

 Lewis Capaldi
BENR

Elke week komen Bart en Robin van BENR langs in de avondshow van Kai Merckx op Qmusic, om daar een nummer uit de Top 40 naar het Nederlands te vertalen. Geen klakkeloze vertaling, maar een compleet nieuw nummer. Iedere zaterdag check je 'm op Top40.nl. Deze week covert BENR Before You Go van Lewis Capaldi!

"We zijn voor deze versie dicht bij het origineel gebleven," zo vertellen de mannen. "Lewis Capaldi zingt over de zus van zijn moeder, die hij heeft verloren aan zelfmoord. Zijn moeder had wel eens tegen hem gezegd dat het niet goed ging met z’n tante, maar hij heeft het er nooit met z’n tante over gehad. Onze versie is geschreven vanuit de ogen van Lewis." 

"In eerste instantie is hij boos en verdrietig en snapt hij niet waarom ze haar familie in de steek heeft gelaten. Pas later ziet hij in dat z’n tante het al die tijd bleef proberen en aan het vechten was tegen haarzelf. Dan krijgt hij ineens het gevoel dat hij misschien iets had kunnen doen om het te voorkomen: Hij wist dat het niet lekker ging met haar, en misschien als hij met haar had gepraat was ze er nu nog. Nu is het te laat en praat zijn tante niet meer terug."

Check hier de originele hit van Lewis Capaldi.
 
BENR kun je volgen op Spotify, YouTube en je checkt Bart en Robin ook op Instagram!

Foto: YouTube