Artiesten die in een film hebben gespeeld

- Overig

 Justin Bieber Britney Spears Kanye West Katy Perry Jennifer Lopez
Justin Bieber Zoolander

Yes! Het is vandaag Wereld Popcorn Dag. Pak je bak popcorn er maar vast bij, want deze films wil je écht meteen zien; check hieronder ons lijstje met films waar artiesten in spelen!

Justin Bieber in Zoolander 2:
Ja, je leest het goed; Justin Bieber heeft in een film gespeeld, en zeker niet de minste. In Zoolander 2 speelt hij zichzelf, maar helaas red hij het niet lang; in het eerste deel van de film wordt hij al vermoord. 

Britney Spears in en Austin in Goldmember:
In de derde film van Austin in Goldmember speelt Britney Spears als haarzelf. De rol in de film heeft ze te danken aan Beyoncé, die ook in de film speelt als Foxxy Cleopatra. Beyoncé vertelde aan Calgary Sun dat Britney Spears haar gebeld had, omdat ze zo graag in de film wilde met een BH aan die kogels schiet. Uiteindelijk gebeurde dit ook: 

Kanye West in The Love Guru:
Kanye West, oftewel Ye West heeft in talloze films gespeeld, maar The Love Guru is waarschijnlijk zijn grootste. Ye West is overigens niet de enige artiest in de film; ook Justin Timberlake en Jessica Simpson zijn in de film te bewonderen. 

Heel veel artiesten in How I Met Your Mother:
Britney Spears, Katy Perry, Nicole Scherzinger, Enrique Iglesias, Jennifer Lopez en Carrie Underwood spelen allemaal in de populaire serie How I Met Your Mother. De serie heeft maar liefst negen seizoenen; tijd voor een weekend binge-watchen!

Weet jij nog een film waar een artiest in speelt? Reageer dan hieronder welke film en wie weet zetten we hem in dit artikel erbij!

(Foto: YouTube)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!