Top 40-artiesten die duurzaam zijn

- Overig

 Christina Aguilera Miley Cyrus Jack Johnson Radiohead
Miley Cyrus 2019

Het is de eerste dinsdag van september en dat betekent dat het vandaag Duurzame Dinsdag is! Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Check hier welke artiesten ook aan het milieu denken en duurzaam zijn.   

Christina Aguilera zonder verpakking
Tijdens de shows van Christina Aguilera wil de zangeres dat haar eten verpakkingloos wordt bereid en opgediend. Er mag geen plastic gebruikt worden. Christina helpt mee om de plasticsoep te laten verdwijnen, goed bezig! 

View this post on Instagram

Sequins for breakfast ✨

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Miley Cyrus eet geen vlees
Ook Miley Cyrus helpt een handje mee en is duurzaam. De zangeres eet namelijk geen vlees of andere dierlijke producten. Miley heeft zelfs een vegan tattoo laten zetten! 

Groene studio van Jack Johnson 
De muziek van Jack Johnson is heerlijk om naar te luisteren én verantwoord! Zijn nummers zijn namelijk opgenomen in een groene studio. Zijn studio is milieuvriendelijk ingericht door middel van zonnepanelen en de vulling in de muren is van gerecycled materiaal.

Radiohead doet alles met de bus
Veel grote bands die de wereld over touren, doen dit met het vliegtuig, behalve Radiohead! Zij zijn zo milieubewust dat ze hebben besloten hun tours in te plannen zodat alles te behalen valt met een bus. Door niet te vliegen besparen ze veel CO2 uitstoot en denken ze mee met het milieu en hoort de band thuis in dit rijtje op Duurzame Dinsdag!

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!