5x wat je nog niet wist over Camila Cabello

- Overig

 Camila Cabello
Camila Cabello 2019

Deze week heeft de zangeres haar eerste nummer 1-hit binnen de Top 40 te pakken. Camila Cabello scoorde eerder al met vier hits in de Top 40. Daarom hebben wij vijf feitjes over haar voor je op een rijtje gezet. Wat wist jij nog niet van de Havana-zangeres? 

1. Verliefd op Shawn Mendes
Camila Cabello heeft haar nummer 1-hit niet in haar eentje behaald. Samen met Shawn Mendes maakte ze de track Señorita die momenteel op de eerste plek staat in de Top 40. Zouden de twee tijdens het maken van deze zomertrack vlinders in hun buik hebben gekregen? De geruchten dat de twee verliefd zijn worden flink aangewakkerd. Op straat hielden ze elkaars hand vast en liepen ze met een arm om elkaar heen. Romantisch hé?

View this post on Instagram

señor & señorita on the V Magazinita @vmagazine 🖤🌹

A post shared by camila (@camila_cabello) on

2. Fan van Harry Potter
Camila Cabello is fan van Harry Potter. En niet zo een beetje ook! In 2018 bezocht ze de set van de filmreeks en ze vond het naar eigen zeggen precies zoals ze gehoopt had dat het zou zijn. 

View this post on Instagram

THE ACTUAL HOGWARTS DINING HALL!!!!!!!!!!

A post shared by camila (@camila_cabello) on

3. Vegan lifestyle
In 2018 bevestigde Camila Cabello dat ze veganistisch eet. Tijdens een interview met The New York Times bestelde ze een salade en vertelde ze dat ze veganistisch is. 

View this post on Instagram

(this is not mine, credit to the artist who made it)

A post shared by camila (@camila_cabello) on

4. Camilizers
Haar fans heten Camilizers. Wat vind jij van deze naam. Camila Cabello zat eerst in de meidengroep Fifth Harmony, de fans van deze groep heten Harmonizers. Ben jij een Camilizer of een Harmonizer? 

5. Fan-account van One Direction
Droom jij ook altijd om vrienden te worden met jouw idool. Camila Cabello deed dat! Vroeger was de zangeres een grote fan van One Direction, de zangeres zou ook nog een eigen fanaccount hebben gehad op Twitter. Inmiddels is ze bevriend met de jongens van One Direction. Zou ze het account nog steeds hebben?

View this post on Instagram

fellas, if we ever release a mixtape this is the cover

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Check de songtekst van Camila Cabello haar huidige Top 40-hit Señorita

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!