5 Facts About: Tabitha echte powervrouw

- Nieuws

 Tabitha 5factsabout
Tabitha 2019

Mede door haar samenwerkingen met Kris Kross Amsterdam, Qucee en Ronnie Flex is Tabitha niet meer uit De Nederlandse Top 40 te denken. Zo staat ze op menig festival en speelde ze afgelopen week haar eigen show in Paradiso. Maar wie is de dame achter deze Hits?

CoverQueen
Tabitha is zelf begonnen met het zingen van covers van onder andere Ariana Grande, Beyonce en Miley Cyrus. Hele andere muziek dan ze nu zelf maakt! Deze covers plaatste zij op haar Instagram en YouTube. Goed nieuws, deze zijn gewoon nog steeds te bekijken!

TeaM
Samen met haar liefde, Mauron, heeft ze onlangs het bedrijf Team MT opgezet. Hierbij helpen ze jonge mensen waarin zij geloven, hun droom om muziek te maken na te jagen. Met als debutante de 12-jarige Anna, die graag van zingen en dansen haar beroep wil maken.

Meest gestreamde zangeres
Met ruim 2 miljoen luisteraars iedere maand is Tabitha een van de meest gestreamde Nederlandse zangeressen van het moment! Ze gaat deze strijd nek aan nek aan met Davina Michelle. Β 

Powervrouw
Naast zingen misstaat Tabitha zeker ook niet als model. Zo deed ze al een enorme shoot voor het LindaMeiden zomerboek en doet ze vaak shoots voor grote merken als Puma. Hierbij grijpt ze dan ook altijd nog even de kans om haar feministische kant extra te kunnen laten zien. Wat een powervrouw!

Liefde voor kaas
Tabitha’s liefde voor kaas gaat zo ver, dat ze een kaasje achter haar naam in haar bio heeft staan. En ook gedurende een draaidag geen luxe vraagt, maar gewoon lekker Hollands aan een Kadetje kaas. Hahaha nuchtere meid.

(Foto: YouTube)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!