5 Facts About: Macklemore huurde een stripper voor oma

- Overig

 Macklemore & Ryan LewisMacklemore
Macklemore 2019

Ben Haggerty of zoals wij hem kennen, gewoon Macklemore. Kenden we eerst natuurlijk van zijn vele succesvolle samenwerkingen samen met beste vriend en producer, Ryan Lewis, maar gaat tegenwoordig in zijn eentje verder. Zo bracht hij onlangs een nummer uit met Nederlandse Top DJ, Martin Garrix en speelt hij komende zomer alle festivals plat! Maar wat weten wij nog niet over deze rapper? Wij hebben natuurlijk voor jullie weer 5 feitjes op een rijtje gezet.

Oma kreeg lapdance
Voor zijn clip Glorious nam Macklemore zijn 100-jarige omaatje mee op een verrassingsdag. Deze dag vloog hij speciaal naar haar toe en liet haar met zijn komst al huilen van geluk. Hij ging onder andere eieren met haar gooien, rond racen, naar het strand en huurde zelfs een stripper in voor haar en haar vriendinnen!

Vechten voor je rechten
Macklemore vind het onwijs belangrijk om iets met zijn voorrechten te doen. Daarom laat hij graag zijn stem horen voor gelijke rechten. Of dit nou om afkomst, geslacht of geaardheid gaat. Zijn nummers White privilege en Same Love zijn hiervan het levende bewijs.

Stay Sober
Bij deze rapper is het echter niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. Zo raakte hij verslaafd aan alcohol en drugs, ging hiervoor naar een afkickkliniek, werd clean en viel weer terug. Inmiddels heeft hij een gezin en daarmee ook een goede rede om sober te blijven! Als je goed kijkt op zijn linkerarm, kun je zelfs nog een tattoo zien met een verwijzing naar zijn tijd in de kliniek die hij voor altijd dankbaar is.

Onafhankelijkheid
Voor Macklemore is het allerbelangrijkst dat hij kan aken en doen wat hij wil. Daarom heeft hij zich nooit laten tekenen bij een platenlabel, maar is hij zijn eigen label gestart, Macklemore LLC. Zijn nummer Can't Hold Us was het eerste nummer sinds 1994 dat op nummer één kwam zonder hulp van een platenlabel!

Doorgeslagen passie
Ook schijnt deze rapper wel heel ver te gaan voor de muziek. Zo zeggen ze dat hij op jonge leeftijd al drugs dealde om zijn muzikale hobby te kunnen betalen. Ook zijn de geruchten dat hij bij zijn baan in de diertuin geld stal uit de kassa om zijn studiosessies te bekostigen. Gelukkig heeft hij zijn leven inmiddels gebeterd en verdient hij nu genoeg geld met zijn prachtige muziek! 

Check hier de Songteskst van Macklemores grootste Top 40-Hit These Days!

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!