5 Facts About: Maan en nootjes in de kleedkamer

- Overig

 Maan
Maan 2019

Met al zes Top 40-Hits op haar naam doet de 22-jarige Voice winnares Maan het allesbehalve slecht. Nederland houdt van haar. Of ze nou in het Engels of Nederlands zingt. Ze komt uit Bergen en heeft een relatie met dj Tony Junior, maar wat weten we nog niet over Maan?

Uit de hand gelopen tussenjaar
Voor The Voice Of Holland, de talentenjacht die Maan in 2016 won heeft zij zichzelf helemaal niet opgegeven. Tijdens een optreden in Club Dauphine in Amsterdam is zij namelijk gescout door een scout van The Voice. Zij was bijna klaar met de middelbare school toen de voorrondes begonnen, maar deed toch al mee, omdat dit natuurlijk wel een mooie kans was. Wel was ze toch al van plan na de middelbare school een tussenjaar te nemen om van de muziek te gaan proeven. Dit is een iets langer tussenjaar geworden uiteindelijk…

Jong geleerd, oud gedaan
Haar basisschoolperiode heeft Maan doorgebracht op een vrije school in Bergen, waar zij opgroeide. Daar begon iedere dag met een liedje zingen, wat Maan natuurlijk onwijs leuk vond. Toen had ze voor haar gevoel namelijk al meer met muziek dan de andere kindjes die ook elke dag met plezier die liedjes zongen. Het was dan ook in deze tijd dat de eerste mensen haar al zeiden dat ze toch wel erg goed kon zingen.

Singing in the shower of toch niet
Iedere ochtend wanneer Maan wakker wordt, begint ze de dag het liefst met de Peaceful Piano playlist op Spotify. Hier begint ze mee als ze gaat douchen. Op deze manier wordt ze iedere dag rustig wakker.

Nootjes in de kleedkamer
Wanneer Maan een optreden heeft, dan heeft ze niet een hele lange lijst met eisen. De jonge zangeres vindt het namelijk erg belangrijk om zoveel mogelijk haar nuchtere zelf te blijven en geen sterrengedrag te vertonen. Wel vindt ze het erg fijn als er nootjes in de kleedkamer aanwezig zijn, dit schijnt dan ook het enige te zijn wat zij op haar rider heeft staan.

Maan voor vrijheid 
Naast dat Maan natuurlijk als een raket gaat, is ze ook nog eens ambassadeur van de vrijheid dit jaar! Ze zal met een heli van Assen naar Vlissingen gaan en van Vlissingen weer door naar Roermond met als eindstop Zwolle. 

Check hier de Songtekst van Maans Top 40-Hit Hij Is Van Mij

(Foto: BSR Agency) 

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!