5 facts about: Lady Gaga

- Nieuws

 Lady Gaga
Lady Gaga

Ze staat deze week op nummer 10 in de Top 40 met het nummer Shallow: Lady Gaga. In 5 facts about zetten wij vijf feitjes over de succesvolle zangeres voor je op een rijtje.

Ze is geboren op 28 maart 1986 als Stefani Joanne Angelina Germanotta. Lady Gaga is een zangeres, songwriter, actrice en pianiste. Ze brak door met het nummer Just Dance, hierna volgde de Top 40-hits Alejandro, Born This Way en Poker Face.

1. Guest WiFi
Haar vader, Joe Germanotta, is de oprichter van het bedrijf Guest WiFi. Een bedrijf dat draadloos internet installeert in hotels.

View this post on Instagram

The Grammys 2018

A post shared by Joe Germanotta (@joegermanotta) on

2. Slachtoffer van verkrachting
Lady Gaga is door een muziekproducer verkracht toen zij 19 jaar oud was. Om deze verschrikkelijke ervaring te verwerken is ze een lange tijd in therapie geweest.

3. Theekopje
Lady Gaga heeft ooit in een interview verteld dat zij bijna altijd een theekopje bij haar heeft. Thuis drinkt ze thee met haar moeder en door een kopje bij haar te hebben voelt ze zich overal thuis.

4. $1000 aan pizza
Dat Lady Gaga van haar Monsters, zoals ze haar fans noemt, houdt is geen geheim. Haar fans stonden een keer buiten haar studio te wachten en toen Gaga dat zag heeft ze $1000 aan pizza voor ze besteld.

5. Motto
Haar motto is: ''Life is a performance'', oftewel: ''het leven is een optreden''.

View this post on Instagram

#AStarIsBorn

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Check de songtekst van Lady Gaga haar huidige Top 40-hit Shallow

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!