5 Facts About: Halsey over daten met twee mensen tegelijk?

- Overig

 5factsabout Halsey
Halsey 2019

Ze is stoer, ruig, sexy en neemt geen blad voor de mond. Ooit ontdekte ze haar talent met een viool en de muziek van Taylor Swift en na haar eerste EP mocht ze al mee met The Kooks op tour. We hebben het natuurlijk over Ashley Nicolette Frangipane, oftewel Halsey.

Tweedehands viool
Toen Halsey nog kleine Ashley was kreeg ze een tweedehands viool. Deze viool heeft ervoor gezorgd dat Halsey uiteindelijk in de muziek verwikkeld raakte. En gelukkig maar!

Gespleten persoonlijkheid
Halsey en Ashley zijn natuurlijk dezelfde persoon, maar toch ziet ze dat zelf niet altijd zo. Sommige prestaties bijvoorbeeld rekent ze dan alleen Halsey of Ashley toe. Ook schijft ze het ene nummer als Halsey en het andere als Ashley. Vooral dingen die haar jeugd aangaan komen vanuit Ashley.

WomanPower
Aan de clip van haar nieuwste nummer, Nightmare hebben alleen maar vrouwen meegewerkt. Zowel in de video als achter de schermen. Dit is iets dat voor Halsey zelf erg belangrijk is, ook als ze geld uit haar eigen portemonnee moet bijleggen.

Activiste
Over veel dingen heeft Halsey een sterke mening. Ze stelt zich dan ook regelmatig erg activistisch op. Soms doet ze dit door middel van een videoclip zoals die van Nightmare dus, waar ze op een simpele manier een statement maakt met alle vrouwen. Maar soms ook wat overduidelijker door gewoonweg mee te werken aan een campagne. Zoals deze op haar Instagram, hier komt ze op voor het recht dat vrouwen hebben om een abortus te nemen.

Twee mensen tegelijk daten?
Ten slotte is het geen geheim dat Haley biseksueel is. Ze heeft relaties gehad met mannen zoals bekende rapper G Eazy, maar is ook open over daten met vrouwen. Wel heeft ze moeite met het stigma dat er hangt rondom biseksualiteit. In een tweet gaf ze dan ook aan een hater een heel goed samenvattend antwoord, waarmee ze natuurlijk compleet viral ging. #YouGoGirl!

Check hier de Songtekst van Halseys 11 minutes!

(Foto: YouTube)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!