5 Facts About: Davina Michelle succes Duurt Lang

- Overig

 5 Facts About Davina Michelle
Davina Michelle 2019

Michelle Davina Hoogendoorn, die we kennen als Davina Michelle, werd bekend bij het grote publiek nadat wereldster P!nk reageerde op haar cover van What About Us. Echt werd Davina op de kaart gezet na haar deelname aan het televisieprogramma De Beste Zangers, waar ze een nummer 1-hit scoorde met haar cover van Duurt Te Lang van Glen Faria.

1. Eerste tattoo
Op haar bovenarm heeft ze een tattoo met de tekst “Davina”, tevens haar tweede naam. Dit is ook de naam van haar oma en de tattoo is dan ook in haar handschrift geschreven. Samen hebben zij hun eerste tattoo gezet en dit was die van haar.

View this post on Instagram

Only on very few Dutch nights🌃

A post shared by Davina Michelle (@davinamichelleofficial) on

2. Mango 4 life
Als er nog maar één ding zou zijn dat ze de rest van haar leven zou mogen eten, dan zou het Mango zijn!! Er zijn keuzes die slechter voor je zijn right? Sowieso is ze wel een fruitig typje zo te zien. 

View this post on Instagram

She is the queen of the smiles😍🍉😁

A post shared by She is amazing!❤ (@davinamichellelover) on

3. Dansen op JT
Señorita van Justin Timberlake is toch wel haar favoriete nummer alle tijden en daarbij ook toch wel een guilty pleasure. Maar wie gaat er nou niet lekker op dit nummer?

4. 618.000 internetfans
Michelle is nu al zo’n twee jaar bezig met covers maken op YouTube en heeft nu naast haar 618.000 abonnees op haar kanaal ook al bijna 80 covers uitgebracht! Dit jaar wil zij echter liever niet meer de coverzangeres zijn en werkt ze aan haar eigen muziek en clubtour. En dit lijkt te lukken want haar eerste eigen nummer, Skyward, staat al 8 weken in de Top 40!

5. Haar succes Duurt Lang
Met haar hit Duurt Te Lang brak ze menig Top 40-record. Het was namelijk voor het eerst in de geschiedenis van De Top 40 dat er een solozangeres 11 weken lang op nummer één stond. Ook zijn er maar drie andere Nederlandstalige nummers die langer dan 10 weken op nummer één hebben weten te staan!

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!