‘Hoe ging die tekst ook al weer…?!’

- Overig

 One Direction Ariana Grande P!nk Mariah Carey Adele Justin Bieber
Justin Bieber

P!nk had deze week haar momentje tijdens een concert in New York waarbij ze de tekst van haar hit Who Knew niet meer wist.

Zelfs met het meest stevige podium voel je de grond onder je voeten wegzakken als je jouw fans niet kunt trakteren op de nummers die je ze wilt laten horen. Jouw nummers… We hebben een aantal memorabele ‘zwarte gaten’ voor je op een rij gezet van artiesten die tijdens hun shows de tekst niet meer wisten en uiteindelijk in een ‘stilte’ of geweldig verzonnen stuk tekst belandden.

JUSTIN BIEBER
Zo deed Justin Bieber zijn memorabele versie van Despacito… “I don’t know the words so I say pokito…’ en ‘da-ba-da-ba-da-ba… burrito”

 

ADELE
Als er iemand baalt van het vergeten van teksten dan is het wel Adele. De Britse streeft altijd een hoge kwaliteit na en… tsja, als dat niet lukt dan kun je daar flink over vloeken.

 

ONE DIRECTION
Bedoeld of onbedoeld waren er ook verschillende momenten bij de concerten van One Direction en wisten de heren de fans en elkaar geregeld te verrassen met verzonnen teksten.

 

MARIAH CAREY
Tijdens de jaarwisseling naar 2017 had Mariah Carey te kampen met geluidsproblemen en daardoor leverde ze een optreden af vol met frustratie en fouten. Na afloop stak ze dat overigens niet onder stoelen of banken en een jaar later deed ze het optreden, na uitvoerige technische controles, een stuk strakker.

 

ARIANA GRANDE
Ariana Grande raakte tot twee keer toe de draad kwijt tijdens een show waarbij ze Right There zong. Ze besloot het optreden stil te leggen en vertelde haar publiek dat ze een dag eerder 20 uur bezig was geweest met de opnames van de videoclip en toen het nummer kon dromen…

(Foto: BSR Agency)