De ondergang van Danny Blind in 14 hits

- Overig

 Adele The Weeknd Daft Punk Chicken Shack Busta Rhymes Janet Jackson Michael Jackson The Specials ((GBR)) Eminem G-Spott Kane Alvaro Soler Nelly Di-Rect Wibi Soerjadi
De ondergang van Danny Blind in 14 hits
SOFIA – Alvaro Soler (2015)
Het begon allemaal zo optimistisch, net als de vrolijke track van Alvaro Soler: van Bulgarije zouden we wel even winnen. Maar in Sofia speelde Oranje misschien wel zijn slechtste interland ooit.TOO MUCH TOO YOUNG (LIVE) – The Special A.K.A. featuring Rico (1980)
Voor debutant Matthijs de Ligt werd de spanning too much en hij was natuurlijk ook wel too young.BLIND FOR YOU – Di-rect feat. Wibi Sourjadi (2005)
Blind For You van Di-rect en Wibi Soerjadi lijkt dan weer te slaan op de beslissing om de twee Wesley's (Sneijder en Hoedt) op de bank te laten starten.


TOO BLIND TO SEE IT – Kym Sims (1992)
Het wisselbeleid van Blind stond flink ter discussie. De titel van deze track vat de gedachten van de Oranjefan daarover goed samen.LOSE CONTROL – Keri Hilson feat. Nelly (2011)
Het Nederlands Elftal had totaal geen controle over de Bulgaren en leek stuurloos. Vooral na het eerste doelpunt gaf geen speler blijk van de overtuiging er vol voor te gaan.STARS ARE BLIND – Paris (2006)
Na de wedstrijd gaf Blind aan dat het ook aan de spelersgroep lag, waar hij mee moest werken. Waren zij dan blind voor zijn instructies?CHASING PAVEMENTS – Adele (2009)
'Should I give up or should I just keep chasing pavements... Het ging ongetwijfeld door het hoofd van de nu ex-bondscoach.HOLD ON TO THE WORLD – Kane (2002)
‘For we are heading to the end, so this will be goodbye’. Een zin uit Hold On To The World, die eigenlijk wel genoeg zegt.ONE MORE CHANCE – Michael Jackson (2003)
Blind zag zichzelf nog wel op de bank zitten op 28 maart, tegen Italië.SADNESS – G-Spott (2006)
De gezichten stonden treurig, toen Oranje op Schiphol was geland.I FEEL IT COMING – The Weeknd feat. Daft Punk (2016)
Je voelde het al aankomen op zondag: het einde van het tijdperk Blind was in aantocht…CLEANIN' OUT MY CLOSET – Eminem (2002)
Danny Blind kon zijn kasten op het bondsbureau leeg halen: einde oefening.I’D RATHER GO BLIND – Chicken Shack (1969)
De KNVB dacht daar anders over…WHAT’S IT GONNA BE? – Busta Rhymes feat. Janet (1999)
Wie wordt de volgende bondscoach? Zijn er überhaupt nog trainers die hun vingers willen branden aan het dolende Nederlands Elftal?

###AD###