De favorieten van Robbie Williams

- Overig

 Robbie Williams
De favorieten van Robbie Williams

In een gesprek met NME heeft Robbie Williams laten weten welke nummers er belangrijk zijn en geregeld uit zijn speakers klinken.

Kerst: FAIRYTALE OF NEW YORK- the pogues
“Ik heb inmiddels al 18 jaar niks meer gedronken maar toen ik dat wel deed was Fairytale Of New York een prima indicatie voor dronken avonden in een bar in Stoke-on-Trent.”

Terugkijken: ONE DAY LIKE THIS- elbow
Voor de ultieme terugblik op het jaar brengt hij Elbow: “Ik weet niet of ik iemand ben die terugblikt. Ik probeer zo snel mogelijk weg te komen van die gedachten. Ik ben 43 en realiseer me dat je dingen moet laten vallen om ze niet de rest van je leven met je mee te dragen.”

Alles: MY WAY- frank sinatra
“Dit is het nummer waar ik elk concert mee stop. Een prima truc ook want het geeft je het gevoel van ‘nu is het tijd voor wat kaas en broodjes met augurk.”

Pissig: KILLING IN THE NAME OF- rage against the machine
“’Fuck you, I won’t do what you tell me’ zegt toch alles, niet? Wanneer mensen dat tegen je zeggen als je beroemd bent ben je verbaasd. Ik was 16 en dus zegt het alles.”

Bij de kalkoen: SPICE UP YOUR LIFE- the spice girls
“Ik heb ooit gezegd dat ik de enige man ben die kan zeggen in Take That te hebben gezeten en dat hij ook minimaal twee Spice Girls heeft gehad. Die uitspraak doet de gemoederen altijd hoog oplaaien en hij zorgt voor problemen met echtgenoten. In het algemeen houd ik van de Spice Girls maar ik moet me wel voor ze verstoppen als ik bij tv-stations ben.”

Karaoke: ALL I WANT FOR CHRISTMAS- mariah carey
“Ik ben gek op kerstnummers. Ik raak er nooit verveeld door en vind ze bijna allemaal te gek. Deze hoorde ik dit jaar weer als eerste en het blijft een rammer.”

(Foto: BSR Agency)